Bezlepkové mouky
Bezlepkové mouky jsou stále populárnější nejen mezi lidmi s celiakií, ale také mezi těmi, kteří se snaží zlepšit kvalitu své výživy . Bezlepkové mouky jsou vyráběny z obilovin, které neobsahují lepek , a jsou proto vhodné pro lidi, kteří mají alergii na lepek nebo trpí celiakií. Kromě toho mají také vysokou výživovou hodnotu a jsou skvělou alternativou pro tradiční mouky.
Bezlepkové mouky lze použít k přípravě různých jídel , od sladkých po slané. Můžete s nimi nahradit klasické mouky v receptech na pečení chleba, koláčů, sušenek, ale také při přípravě těstovin, omáček a polévek. Výběr bezlepkových muk je opravdu pestrý. V nabídce máme například celozrnnou cizrnovou mouku , celozrnnou pohankovou mouku , rýžovou mouku , mandlovou mouku a mnohé další.
Všechny mouky, které máme, jsou od kvalitní italské značky SpigaBuona® . Vyrábí se mletím celých zrn na kamenném mlýně při 80ot./min, takže mouka nepřesáhne teplotu 45°C. Mouka si zachová všechny organoleptické vlastnosti čerstvé mouky a všechny živiny , které se nacházejí v klíčku.
Ke každému bezlepkovému cestu doporučujeme špachtli SpigaBuona .