Kategorie
 
 
 
 
 
Reklamné okno
 
 
 

Cizrnová mouka celozrnná mletá kamenem BIO SpigaBuona®

(0 hodnocení)
Kód:SG14001
Cizrnovou mouku lze použít k přípravě bezlepkového chleba. Výborná na zahuštění cizrnové polévky. Bohatá na bílkoviny a minerály železo, hořčík.
Dostupnost
Na skladě (Hmotnosť: 400 g): 8
Dostupnost: Na skladě
Hmotnost: 400 g: od 130,00 Kč
Obrázek Název Dostupnost Cena
Hmotnost: 400 g SG14001 Na skladě 130,00 Kč
attr_img Hmotnost: 2.5 kg SG14005 Na skladě 595,00 Kč

Cizrnová mouka je přirozeně bezlepková a je to vynikající zdroj vlákniny. Cizrna byla vypěstována v Itálii.

Cizrna se jinak nazývá také Římský hrách nebo španělská fazole. Má jemnou oříškovou chuť. Je to nejsnáze stravitelná luštěnina a jeho výhodou je, že nenafukuje. Cizrna je přirozeně bezlepková , takže je vhodná pro celiatiky a lidi s intoleranci na lepek. Je bohatý na bílkoviny a doporučuje se konzumovat alespoň 1x týdně. Cizrna je bohatá na vitamíny B9 a minerály hořčík, železo, zinek, mangan a křemík.

Cizrnová mouka se vyrábí mletím cizrny na kamenném mlýně Antico Molino Rosso v závodě Casa Dedicata al Senza Glutine Bio, který je výhradně určen k mletí bezlepkových surovin a tudíž mouka neobsahuje žádný stopy lepku. Celý proces výroby mouky je speciálně vyvinut pro celiatiky. Aby se zajistila maximální kvalita, tak každá fáze výběru a čištění obilovin podléhá přísné kontrole . Surovina se mechanicky čistí a umletou mouku kontrolují odstraňovače kamene a 2 optické třídiče, to vše pro maximální kvalitu. Navíc každá šarže mouky se testuje z pohledu chemických a makrobiologických ukazatelů. Proces mletí na kamenném mlýně probíhá pomalu při 80 ot/min , takže mouka nepřesáhne teplotu 45°C . Mouka si zachová všechny organoleptické vlastnosti čerstvé mouky a všechny živiny, které se nacházejí v klíčku.

Věděli jste, že všechny produkty SpigaBuona® se vyrábějí v závodě nazvaném Casa Dedicata al Senza Glutine Bio patřící pod Antico Molino Rosso? Je to 100% bezlepkový závod, kde přicházejí jen bezlepkové suroviny. Tyto suroviny zde zpracovávají a balí pracovníci specializovaní na manipulaci s těmito výrobky. Všechny tyto procesy zaručí, že nemůže dojít ke kontaminaci lepkem.

  • Způsob použití: delikátní chuť mouky ji předurčuje k výrobě sladkých nebo slaných pečených výrobků. Doporučujeme ji použít s jinými druhy mouky, které obsahují lepek nebo se škroby pro zlepšení konzistence. V receptech ji můžete nahradit běžnými moukami s obsahem lepku až do 60%.

"Baví nás pomáhat vám. Pokud jste stejně jako my nadšeni žít dobrý život, jste na správném místě."

Naší vizí je pomáhat vám žít dobrý život. Ať už se jedná o biopotraviny, eko čistící prostředky nebo třeba mlýnek na domácí ovesné vločky, každý produkt z našeho e-shopu jsme osobně prověřili. Pokud se nám na něm cokoliv nezamlouvá, nebudeme ho nabízet.

Složení : cizrnová mouka* *=BIO
Alergeny: Může obsahovat ořechy, sezam, hořčici a vlčí bob.

Výživové hodnoty na 100g

  • Energie: 1415 kJ (337 kcal)
  • Tuky: 5,88 g
    • z toho nasycené: 0,9 g
  • Sacharidy: 42,4 g
    • z toho cukry: 2,3 g
  • Vláknina: 17,36 g
  • Bílkoviny: 19,85 g
  • Sůl: 0,03 g

Hmotnost : 500g, 2,5kg
Země původu: Itálie

Výrobce:
Antico Molino Rosso srl
Via Don A. Fabbri 2
IT - Buttapietra (VR)



Přidat hodnocení:

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze