Kategorie
 
 
 
 
 
Reklamné okno
 
 
 

Quinoa mouka celozrnná mletá kamenem BIO SpigaBuona®

(0 hodnocení)
Kód:SG141250
Quinoa mouka je bohatá na živiny a bílkoviny. Sportovci ji milují, nakolik je lehce stravitelná a dá se použít do spousty jídel.
Dostupnost
Na skladě (Hmotnosť: 250 g): 9
Dostupnost: Na skladě
Hmotnost: 250 g: od 137,50 Kč
Obrázek Název Dostupnost Cena
Hmotnost: 250 g SG141250 Na skladě 137,50 Kč
attr_img Hmotnost: 2.5 kg SG14105 Závazná objednávka - do 14 dnů skladem 537,50 Kč

Mnozí z nás si neumí představit život bez pšenice nebo žita. Stejně tak je pro Jihoameričany nenahraditelná quinoa. Nelze přehlédnout skutečnost, že quinoa se nachází v žebříčcích nejzdravějších potravin světa . U nás je quinoa nazývána také drobeček chilský. Zajímavostí je, že na světě jí existuje více než sto druhů. Nejběžnější je bílá quinoa, ale setkat se můžeme také s červenou nebo černou. Jaký je mezi nimi rozdíl? Quinoa červené barvy si po uvaření drží tvar lépe, než například bílá a černá se vyznačuje zemitější a sladší chutí. Bez ohledu na barvu je quinoa zásobárnou živin.

JE ZDROJEM VŠECH ESENCIÁLNÍCH AMINOKYSELIN

Esenciální aminokyseliny si lidské tělo nedokáže vyprodukovat vlastními silami, proto mu je musíme dodat formou potravin. Hledáte takovou, která by vašemu tělu dodala všechny esenciální aminokyseliny ? Quinoa je obsahuje, a proto se o ní říká, že je komplexním zdrojem proteinů . Ve 100g se nachází 14g bílkovin.

NECHYBÍ ANI VLÁKNINA, ŽELEZO A DALŠÍ LÁTKY

Ve stravě člověka, který se snaží žít zdravě, nesmí chybět rozpustná a nerozpustná vláknina. Ve stogramové porci se nachází cca 10 g vlákniny. Zasytí a podpoří činnost trávicí soustavy . Mrlík chilský obsahuje také železo, vápník, hořčík, zinek, draslík, B vitamíny, vitamín E, esenciální mastné kyseliny atp.

Quinoa mouka se vyrábí mletím celého zrna quinoi na kamenném mlýně Antico Molino Rosso v závodě Casa Dedicata al Senza Glutin Bio, který je výhradně určen k mletí bezlepkových surovin a tudíž mouka neobsahuje žádný stopy lepku. Celý proces výroby mouky je speciálně vyvinut pro celiatiky. Aby se zajistila maximální kvalita, tak každá fáze výběru a čištění obilovin podléhá přísné kontrole . Surovina se mechanicky čistí a umletou mouku kontrolují odstraňovače kamene a 2 optické třídiče, to vše pro maximální kvalitu. Navíc každá šarže mouky se testuje z pohledu chemických a makrobiologických ukazatelů. Proces mletí na kamenném mlýně probíhá pomalu při 80 ot/min , takže mouka nepřesáhne teplotu 45°C . Mouka si zachová všechny organoleptické vlastnosti čerstvé mouky a všechny živiny, které se nacházejí v klíčku.

Věděli jste, že všechny produkty SpigaBuona® se vyrábějí v závodě nazvaném Casa Dedicata al Senza Glutine Bio patřící pod Antico Molino Rosso? Je to 100% bezlepkový závod, kde přicházejí jen bezlepkové suroviny. Tyto suroviny zde zpracovávají a balí pracovníci specializovaní na manipulaci s těmito výrobky. Všechny tyto procesy zaručí, že nemůže dojít ke kontaminaci lepkem.

"Baví nás pomáhat vám. Pokud jste stejně jako my nadšeni žít dobrý život, jste na správném místě."

Naší vizí je pomáhat vám žít dobrý život. Ať už se jedná o biopotraviny, eko čistící prostředky nebo třeba mlýnek na domácí ovesné vločky, každý produkt z našeho e-shopu jsme osobně prověřili. Pokud se nám na něm cokoliv nezamlouvá, nebudeme ho nabízet.

Složení : quinoa mouka* *=BIO
Alergeny: Může obsahovat ořechy, sezam, hořčici a vlčí bob.

Výživové hodnoty na 100g

  • Energie: 1505 kJ (357 kcal)
  • Tuky: 7,39 g
    • z toho nasycené: 1,1 g
  • Sacharidy: 52,9 g
    • z toho cukry: 2,9 g
  • Vláknina: 10,25 g
  • Bílkoviny: 14,77 g
  • Sůl: 0,03 g

Hmotnost : 500g, 2,5kg
Země původu: mimo EU

Výrobce:
Antico Molino Rosso srl
Via Don A. Fabbri 2
IT - Buttapietra (VR)



Přidat hodnocení:

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze