Kategorie
 
 
 
 
 
Reklamné okno
 
 
 

Teffová mouka celozrnná mletá kamenem BIO SpigaBuona®

(0 hodnocení)
Kód:SG25025
Teffová mouka mletá na kamenném mlýně, který je speciálně určen pro mletí bezlepkových plodin. Pro maximální bezpečí lidí s intolerancí na lepek a celiakií.
Dostupnost
Produkt lze zakoupit pouze po hlazení. Můžete si nastavit varování, které má být uloženo prostřednictvím strážného psa.
Dostupnost: Vyprodáno - datum bude upřesněno
Hmotnost: 250 g: od 192,50 Kč
Obrázek Název Dostupnost Cena
Hmotnost: 250 g SG25025 Vyprodáno - datum bude upřesněno 192,50 Kč
attr_img Hmotnost: 2.5 kg SG25225 Vyprodáno - datum bude upřesněno 1.550,00 Kč
Hmotnost: 15 kg SG25125 Vyprodáno - datum bude upřesněno 9.050,00 Kč

Teff se považuje za zázračnou potravinu 21. století . Teff pochází z Etiopie a pěstuje se tam již od 3. tisíciletí před Kristem.

Teff má vyvážený poměr bílkovin, sacharidů a vynikající aminokyselinový profil. Obsahuje mnoho vitamínů a minerálních látek. Teff perfektně zasytí, takže se doporučuje lidem, kteří chtějí zhubnout. Vynikající zdroj vápníku , obsahuje až 15x více než rýže a 5x více než pšenice. Rovněž je bohatý i na železo a ve srovnání s pšenicí ho má až o 40% více. Jeho předností je nízký obsah jednoduchých cukrů a polysacharidy dodávají energii tělu postupně, čímž nedochází k výkyvům hladiny krevního cukru.

Odborníci řadí teff mezi nejvýživnější rostliny na světě. Je lehce stravitelný a má příjemnou oříškovou chuť. Teff je přirozeně bezlepkový a vhodný pro vegetariány a vegany.

Teffová celozrnná mouka se vyrábí mletím bílého teffu na kamenném mlýně Antico Molino Rosso v závodě SpigaBuona® , který je výhradně určen k mletí bezlepkových surovin a tudíž mouka neobsahuje žádný stopy lepku. Celý proces výroby mouky je speciálně vyvinut pro celiatiky. Aby se zajistila maximální kvalita, tak každá fáze výběru a čištění obilovin podléhá přísné kontrole . Surovina se mechanicky čistí a umletou mouku kontrolují odstraňovače kamene a 2 optické třídiče, to vše pro maximální kvalitu. Navíc každá šarže mouky se testuje z pohledu chemických a makrobiologických ukazatelů. Proces mletí na kamenném mlýně probíhá pomalu při 80 ot/min , takže mouka nepřesáhne teplotu 45°C . Mouka si zachová všechny organoleptické vlastnosti čerstvé mouky a všechny živiny, které se nacházejí v klíčku.

Věděli jste, že všechny produkty SpigaBuona® se vyrábějí v závodě nazvaném Casa Dedicata al Senza Glutine Bio. Je to 100% bezlepkový závod, kde přicházejí jen bezlepkové suroviny. Tyto suroviny zde zpracovávají a balí pracovníci specializovaní na manipulaci s těmito výrobky. Všechny tyto procesy zaručí, že nemůže dojít ke kontaminaci lepkem.

Biologické celozrnné mouky pocházejí z mletí celých zrn, které nebyly ošetřeny syntetickými pesticidy a jsou pro náš organismus velmi důležité jako zdroj vlákniny (otrub). Pokud si vyberete celozrnnou mouku, tak doporučujeme jen takovou, která pochází z ekologického zemědělství.

TIP: Doporučujeme vyzkoušet i jiné druhy mouk, které byly mleté na kamenném mlýně Antico Molino Rosso .

"Baví nás pomáhat vám. Pokud jste stejně jako my nadšeni žít dobrý život, jste na správném místě."

Naší vizí je pomáhat vám žít dobrý život. Ať už se jedná o biopotraviny, eko čistící prostředky nebo třeba mlýnek na domácí ovesné vločky, každý produkt z našeho e-shopu jsme osobně prověřili. Pokud se nám na něm cokoliv nezamlouvá, nebudeme ho nabízet.

Složení : teffová mouka* *=BIO
Alergeny: Může obsahovat ořechy, sezam, hořčici a vlčí bob.

Výživové hodnoty na 100g

  • Energie: 1416 kJ (335 kcal)
  • Tuky: 2 g
    • z toho nasycené: 0,7 g
  • Sacharidy: 64 g
    • z toho cukry: 0 g
  • Vláknina: 8 g
  • Bílkoviny: 11,2 g
  • Sůl: 0,02 g

Hmotnost : 500g, 2,5kg
Země původu: EU

Výrobce:
Antico Molino Rosso srl
Via Don A. Fabbri 2
IT - Buttapietra (VR)



Přidat hodnocení:

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze