Kategorie
 
 
 
 
 
 

Rýže Vialone Nano natural BIO SpigaBuona®

5 (1 hodnocení)
Kód:SG312010
Vialone Nano je odrůda italská odrůda rýže, které patří k poddruhu japonica, s chráněným zeměpisným označením. Jeho deklarovanou vlastností je pěstování v oblastech zavlažovaných pramenitou vodou, ve skutečnosti se jeho produkční oblast shoduje s velkým povodím řeky Tartaro. Je to jedna z nejoblíbenějších odrůd rýže pro výrobu rizota.
Dostupnost
Produkt lze zakoupit pouze po hlazení. Můžete si nastavit varování, které má být uloženo prostřednictvím strážného psa.
Dostupnost: Vyprodáno - do 10 dnů skladem
Hmotnost: 500 g: od 137,50 Kč
Obrázek Název Dostupnost Cena
Hmotnost: 500 g SG312010 Vyprodáno - do 10 dnů skladem 137,50 Kč
attr_img Hmotnost: 2.5 kg SG312025 Vyprodáno - do 10 dnů skladem 517,50 Kč

Vialone Nano je odrůda italská odrůda rýže , které patří k poddruhu japonica, s chráněným zeměpisným označením. Jeho deklarovanou vlastností je pěstování v oblastech zavlažovaných pramenitou vodou , ve skutečnosti se jeho produkční oblast shoduje s velkým povodím řeky Tartaro . Je to jedna z nejoblíbenějších odrůd rýže pro výrobu rizota .

Rýže Vialone Nano je výbornou přílohou k jídlu, základem různých druhů rizota, paelly či timballu . Rovněž vhodná i do polévek .

Natural rýže má nižší glykemický index než bílá rýže a je vhodnou potravinou pro diabetiky a pro lidi, kteří chtějí zhubnout.

Bílá rýže představuje jen čistý a biologicky málo hodnotný škrob. Celozrnná rýže (natural) obsahuje podstatnou část slupky a klíčku, kde jsou schovány všechny důležité látky – vitamíny skupiny B, minerály hořčík, železo, selen, mangan, esenciální mastné kyseliny a fenoly – kyselina ferulová se silným antioxidačním účinkem. Jeden šálek uvařené celozrnné rýže vám dodá až 88% manganu, 20% selenu, 20% hořčíku, 10% mědi z doporučené denní dávky. I proto vám doporučujeme v kuchyni vyměnit bílou rýži za rýži natural (celozrnnou).

Věděli jste, že všechny produkty SpigaBuona® se vyrábějí v závodě nazvaném Casa Dedicata al Senza Glutine Bio patřící pod Antico Molino Rosso? Je to 100% bezlepkový závod, kde přicházejí jen bezlepkové suroviny. Tyto suroviny zde zpracovávají a balí pracovníci specializovaní na manipulaci s těmito výrobky. Všechny tyto procesy zaručí, že nemůže dojít ke kontaminaci lepkem.

  • Složení: rýže Vialone Nano natural* *=BIO
  • Alergeny: Může obsahovat stopy ořechů, sezamu, hořčice a vlčího bobu.
  • Hmotnost: 500g, 2,5kg
  • Země původu: Itálie
  • Způsob přípravy : omyjte rýži a smíchejte v hrnci 1 díl rýže a 3 díly vody s trochou soli. Přiveďte k varu a vařte na slabém ohni cca. 50 – 60 min. Dochuťte olejem, sójovou omáčkou nebo gomasiem.

TIP: Věděli jste, že pomocí mlýnků a vločkovačů na obilí KOMO si dokážete připravit vlastní pohankovou mouku či pohankové vločky?

"Za kvalitními produkty hledejte osobní přístup, nikoli certifikáty - ty jsou jen bonusem."

Myšlenkou rodinného eshopu dobrio.sk je žít udržitelně s úctou k přírodě a nabídnout zákazníkům z každého rohlíku troška. Všechny produkty prošly skrze naše ruce i domácnost. Výrobce osobně známe a pokud se nám produkt nezamlouvá, místo na našem eshopu si nenajde. Pokud hledáte také produkty prodávané s láskou, s BIO nákupy prostě není o čem.



avatar
Zdeno Majerik

Ako pripravím rižu RYŽA VIALONE NANO NATURAL BIO SPIGABUONA®
kolko vody treba dať na šálku ryže a ako postupujem ďalej
Ďakujem za skorú odpoveď

...
avatar
DOBRIO - Uličný

Opražte ryžu na panvici s trochou olivového oleja, pridajte jemne osolenú horúcu vodu v pomere 3 diely vody k 1 dielu ryže a varte na miernom ohni v prikrytom hrnci cca. 20-25 min od kedy začne vrieť (polovičný čas v tlakovom hrnci).

...

Přidat hodnocení:

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit
Ryža Vialone Nano natural BIO SpigaBuona® 05.03.2024 07:03

Vareny v konopnom caje (Cannavita) bol velmi chutny. 🙂

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze