Kategorie
 
 
 
 
 
 

Bubko: Dětská výživa bez cukru z čistého ovoce

Naše články - BLOG
Napsal Tím DOBRIO
30.07.2022

Poctivé výrobky v supermarketech jsou spíše raritou. V regálech často nacházíme potraviny s přidaným cukrem, barvivy či konzervanty . Většina má od přírodního složení daleko. Záleží nám na zdravém složení a BIO kvalitě. Přinášíme dětské výživy bez cukru Bubko od značky Bobule .

Bobulové ovoce z Horní Oravy

Slovenská značka Bobule zná cestu každé bobulky od semínka až po výsledný produkt. Jako první společnost na Slovensku pěstuje bobulové ovoce plantážním způsobem na úpatí oravských hor. Nepoužívá žádná hnojiva a postřiky . Nasbírané plody lisuje za studena. Všechny produkty vyrábí bez přidaných konzervantů , umělých barviv , sladidel a zahušťovadel .

Hlavním posláním značky Bobule je propagace a podpora pěstování brusinek, borůvek, rakytníku a jiného bobulovitého ovoce a zvýšení konzumace ovoce u lidí.

Zero waste není jen moderní pojem, ale filozofie značky. Každá bobulka je využita na maximum. Zbývající výlisky a slupky z ovoce putují ke slovenským výrobcům čajů. Podporu dostává slovenské podnikání i příroda. Do portfolia značky patří dětská výživa, smoothie, ovocné džemy, šťávy či ovocné vločky. Celý proces výroby probíhá na Slovensku. Výrobky od značky Bobule jsou ryze české .


zdroj: Zdroj: 123rf.com, Image ID: 171667644

100% ovocná dětská výživa Bubko

Maskotem ovocné výživy je medvěd Bubko . Zdravé mlsný medvěd v lese hledá bobulové ovoce. O bobulky se moc rád podělí. Chce, aby všechny děti byly zdravé a vládly za ním chodit do lesa. Vyrábí zdravé dětské výživy z čerstvě natrhaných ovocných bobulí.

Dětská výživa Bubko je 100% ovocného složení v BIO kvalitě. Obsahuje výhradně přírodní dochucovadla - jablečnou šťávu na slazení a citrusový pektin na zahuštění. Složení nic netají. Na etiketě naleznete kompletní podíl surovin. Důkazem je nezávislý BIO certifikát od českého orgánu Biokont.

Výhody dětské výživy Bubko ve zkratce:

  • 100% ovocné složení v BIO kvalitě
  • bez cukru - k doslazení slouží jablečná šťáva
  • bez barviv - jen přírodní barva ovoce
  • bez konzervantů
  • bez zahušťovadel - jen citrusové pektiny
  • bobulové ovoce bylo vypěstováno na Oravě
  • ekonomické 200 g balení
  • eko skleněné obaly

Dětská výživa ze supermarketu vs. Bubko

Porovnali jsme ovocnou výživu Bubko s příchutí broskev (cena 2,90 € za 200 g) a běžnou výživu z regálů supermarketu s jablečně-meruňkovou příchutí (cena 0,54 € za 190 g). Výsledek?

Bubko složení: bio jablečný přetlak 72 %, bio broskvový přetlak 16 %, bio banánový přetlak 12 % = 100% ovocné složení bez přidaného cukru

Složení běžné výživy: ovocné přetlaky 72,2% hm. (jablečný 63,2% hm., meruňkový 14% hm.), voda, cukr, kukuřičný škrob, bio rýžová mouka, vitamín C. = 77,2% ovocné složení s cukrem a zahušťovadlem

Cena Bubko je výrazně vyšší, ale kvalita mluví za vše. Kterou dětskou výživu byste si vybrali?


Běžná výživa ze supermarketu, Zdroj: L.

Medvěd Bubko se o výživy rád podělí is dospěláky. Ovocná pochoutka chuti malým i velkým mlsounům. Objevte všechny příchutě na e-shopu DOBRIO .

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze