Kategorie
 
 
 
 
 
 

Hlavní výhody bipolárního ionizátoru vzduchu LifeEnergy AIR

Naše články - BLOG
Napsal Tím DOBRIO
08.08.2022

Technologie „řízené bipolární ionizace“ má pozitivní vliv na lidské zdraví , protože podporuje její vstřebávání červenými krvinkami s příznivými účinky na všechny orgány . Jedná se o přirozený proces, který zahrnuje i dýchací systém, protože představuje účinnou obranu proti problémům souvisejícím s alergiemi a astmatem .

Zařízení „ LifeEnergy AIR Blue “ lze použít jako čističku vzduchu s elektrostatickým filtrem , který je zkombinován s řízenou bipolární ionizací . Elektrostatický filtr dvojitým působením Coulombových sil a indukcí elektrostatických filtračních vláken zachycuje znečišťující částice přítomné ve vzduchu až do průměru 0,1μm . Zároveň řízené přidávání kladných a záporných iontů do vzduchu v místnosti umožňuje neutralizovat přítomnou statickou elektřinu a revitalizovat ji přirozeným způsobem . Bipolární ionizační dávkovací systém je předmětem mezinárodního patentu výrobce Periso a umožňuje napodobit dění v přírodě, kde se vzduch správně revitalizuje.

Hlavní výhody bipolárního ionizátoru LifeEnergy AIR

Technologické

Jedná se o první aplikaci švýcarského 4-stupňového vzduchotechnického systému navrženého speciálně pro moderní prostředí na světě. Pomocí revoluční patentované technologie LifeEnergy Air filtruje, čistí, ionizuje a dodává energii domovu a kanceláři.

Vitální a nabitý vzduch

Znečištění ovzduší v domácnostech a kancelářích je velmi vážný problém , který se však často přehlíží. Ve vzduchu neviditelné znečišťující látky, které negativně ovlivňují produktivitu, duševní rovnováhu a spánek , ohrožují i mnohé aspekty našeho zdraví. Kromě toho, že je vzduch čistší, musí být vitální a nabitý energií, to znamená, že musí být podobný tomu, co najdeme v přírodě. Představte si, že se zhluboka nadechnete u vás doma nebo v kanceláři a vdechujete vzduch, který byste vdechovali, kdybyste stáli na vrcholu hory, v panenském lese, u vodopádu nebo na pláži . Zažijte zážitek z přírodního vzduchu, který je nejen zdravý a čistý, ale také plný energie.

Gold Disc - Zlatý disk

Klíčem k oživení životního prostředí je Zlatý disk. Zvyšuje přirozenou enviromentální energii produkovanou ionizační jednotkou , čímž pomáhá zvýšit přirozený příznivý vliv s tím, který produkuje technologie.

Ideální poměr kladných a záporných iontů 1,2 : 1

LifeEnergy AIR vytváří kladné a záporné ionty v poměru 1,2:1 . Mnoha měřeními v terénu se zjistilo, že na těch nejdotčenějších místech světa ( vodopády, lesy po bouři, na vrcholcích pohoří ) jsou přítomny kladné a záporné ionty přesně v tom poměru jak generuje LifeEnergy AIR . LifeEnergy AIR je díky ionizačnímu modulu jediným ionizátorem na světě, který dokáže generovat vzduch s tímto specifickým poměrem .

Vědecky prokázané výhody

Četné vědecké studie prokázaly některé přínosy pro lidi z vystavení energizovanému vzduchu s LifeEnergy AIR. Navíc díky spolupráci s prestižní švýcarskou laboratoří , která je lídrem v sektoru subtilní energetiky již více než 30 let, bylo možné pomocí hyperspektrální kamery změřit, jak se sluneční energie řídí a distribuuje v prostředí, ve kterém žijeme.

První obrázek ukazuje, že v prostředí bez ionizátoru LifeEnergy AIR je pořízená fotografie zcela černá: což znamená, že prostředí je zcela bez pozitivní energie a je chaotické.

Druhý obrázek namísto ukazuje, že pokud umístíme ionizátor LifeEnergy AIR do stejného prostředí, tak obraz bude najednou plný barev. To proto, že přítomný vzduch bude bohatý na energii a především uspořádaný biokompatibilním způsobem se životem .

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze