Kategorie
 
 
 
 
 
 

Instalace reverzní osmózy je jednoduchá jako výměna baterie

Naše články - BLOG
Napsal Tím DOBRIO
18.07.2024

Instalace reverzní osmózy je poměrně jednoduchá, lze přirovnat k výměně vodovodní baterie. Reverzní osmóza se montuje přímo pod kuchyňský dřez nebo pod sokl. Se samotnou reverzní osmózou vám přijde v balíčku i vše potřebné k montáži: hadičky, spojky, těsnění a nainstalované filtry.

Součástí balení není vodovodní baterie, proto je nutné vybrat správnou baterii na filtrovanou vodu.

Doporučený postup výběru správné baterie:

  1. Rozhodněte se, zda si chcete svoji původní baterii ponechat a jen namontujete novou baterii na filtrovanou vodu. Nebo svou původní baterii nahradíte novou moderní baterií na studenou, teplou a filtrovanou vodu – systém ALL in 1 .
  2. Vybírejte podle designu baterie.

Jelikož Oregon Plus má jeden výstup filtrované vody , tak vám doporučujeme tyto druhy baterií:

  • 1 silniční - vyžadují samostatný otvor v umyvadle. díra na dávkovač mycího prostředku. Na umyvadle budete mít 2 samostatné baterie , jednu vaši původní a novou na filtrovanou vodu.
  • 3 cestná - nahrazují původní vodovodní baterie a mají pohodlné ovládání pomocí dvou pák - filtrovaná a studená/teplá. Na umyvadle budete mít jen jednu novou baterii – systém ALL in 1.

V balení vám přijde i podrobný návod s fotkami , doporučujeme si jej prohlédnout předem.

Podívejte se, jak vypadá reálná instalace u zákazníka, který se rozhodl ponechat svou původní vodovodní baterii a místo dávkovače na saponát nainstaloval 1 silniční baterii Shurity 120 chrom . Zákazník se rozhodl pro 1 silniční reverzní osmózu Oregon Plus .

1. Odstranění dávkovače na saponát

odstranění dávkovače na saponát

2. Instalace 1 silniční vodovodní baterie

instalace vodovovodní baterie

3. Nainstalovaná reverzní osmóza pod umyvadlem

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze