Kategorie
 
 
 
 
 
 

Znáte Pakostovky? Bylinkové tělové svíčky vytáhnou zánět z těla

Naše články - BLOG
Napsal Tím DOBRIO
01.10.2022

Bylinkové tělové svíčky Pakostovky jsou unikátní a vysoce účinné svíčky z certifikovaného BIO včelího vosku doplněné o výtažky z léčivých bylin z jedné z nejčistších oblastí naší země.

Bylinky znásobují již tak vysoké účinky svíček. Svíčky jsou ručně vypracovány, a proto obsahují v sobě obrovské množství bioenergie.

S čím Vám mohou tělové svíčky pomoci:

  • snižování zánětů v těle,
  • zažívací potíže,
  • snižování revmatických bolestí,
  • bolesti hlavy,
  • křeče,
  • detox organismu - odstraňování dlouholetých usazenin z orgánů.

bylinkové tělové svíčky

Tělové svíčky působí nejen na fyzické úrovni, ale i na psychické úrovni, jelikož je již dobře známo, že první příčinou každého fyzického problému je právě psychika . Tělové svíčky v nás navozují stav klidu, cítíme se po nich lehčí a uvolněnější. Už samotný oheň působí na psychiku a pomáhá při zpracování stresu . Každý člověk disponuje samoléčebnou energií, která se v závislosti na mnoha aspektech může na určité úrovni zablokovat. Používání svíček uvolňuje vnitřní léčebnou energii, čímž se uvolňují energetické bloky, a tím začíná samoléčebný proces v organismu, který odblokuje vnitřní léčebnou energii .

Složení: certifikovaný BIO včelí vosk, 100% bavlna, byliny (mateřídouška, měsíček lékařský, řepík lékařský, šalvěj lékařská, žebříček obecný, dobromysl obecný, zeměžluč menší, zlatobyl obecný, třezalka tečkovaná).

bylinkové tělové svíčky

Popis použití:

Před použitím svíčky si můžete navodit příjemnou atmosféru. Na místo, kde budeme svíčku přikládat, dáme kousek gázy nebo kapesníku (jednu vrstvu), aby byl volný průtok vzduchu. Svíčku zapálíme na horním širším okraji, spodní okraj, užší, přiložíme na ošetřované místo. Vnitřní prostor se naplní kouřem a vytvoří se podtlak. Tento vytáhne kouř, který se dostal na dno komína svíčky. Podtlak, a takto vytvořená tahová síla, protlačí kouř přes pokožku do podkožní tkáně, aby tam účinná látka navázala na sebe hnisavý odpad a vytáhla jej na stěnu svíčky. Svíčku necháme vyhořet přibližně do 7-8cm a poté ji uhasíme v připravené nádobce s vodou. Po ukončení aplikování svíčky, můžeme zbylou část svíčky rozbalit. Čím je hmota ve svíčce po rozbalené tmavší, tím starší usazeniny nebo záněty se nám podařilo zlikvidovat. Po ukončení terapie je doporučeno vypít sklenici vody.
Tělové svíčky lze použít i při akutních bolestech, tehdy je třeba přiložit svíčku přímo na místo bolesti.

Terapeutické používání: 5 až 7 dní následně po 2-3denní přestávce se může proces zopakovat.

Upozornění: nedoporučuje se používat při pooperačních stavech, při krvácení, těhotenství a alergii na obsažené látky.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze