Hojicha - Zelený japonský čaj porcovaný BIO 25ks La Finestra sul Cielo
Hojicha se připravuje z čajovníkových lístků, které se sklízejí ihned po sklizni nových výhonků. Lístky se sklízejí, srolují, jemně spaří a vysuší, aby se zastavil jakýkoli fermentační proces. Následně čajové listy odpočívají 1 rok. Potom se upraží a ihned zabalí.
Čajovníky pěstované v horách dávají listům zvláštní a velmi intenzivní chuť, působením chladu a horských mlel podporují pomalý růst listů a výhonků, přičemž si zachovávají jejich křehkost. Šetrné pěstební čajovníky v biologickém zemědělství mají velmi dlouhou životnost.
V Japonsku se vyrábějí zelené čaje, které se vždy ošetří horkou párou ihned po sklizni, aby nezačal proces fermentace.
- Způsob přípravy: jeden čajový sáček vložte do šálku horké vody a nechte louhovat 1 min.
TIP: Objevte i ostatní exkluzivní čaje od výrobce La Finestra.
"Baví nás pomáhat vám. Pokud jste stejně jako my nadšeni žít dobrý život, jste na správném místě."
Naší vizí je pomáhat vám žít dobrý život. Ať už se jedná o biopotraviny, eko čistící prostředky nebo třeba mlýnek na domácí ovesné vločky, každý produkt z našeho e-shopu jsme osobně prověřili. Pokud se nám na něm cokoliv nezamlouvá, nebudeme ho nabízet.
Složení: listy čajovníku* *=BIO
Hmotnost: 42g - 25ks nebělených čajových sáčků
Země původu: Japonsko
Baleno v:
Via Zaniolo 1073
IT - Mordano (BO)
Baleno pro:
LA FINESTRA SUL CÍLO
Via Santa Maria in Duno snc
Interporto Bologna Blocco 10.1
IT - Bentivoglio (BO)
DObrá dena, kvalita
Přidat hodnocení:
Přidat reakci na komentář: