Dárek k nákupu - Jahodový džem TOP BIO GOLD 210g Agritur
Dovolte nám vzít vás do ráje a připomenout vám skutečnou chuť ovoce. Zapomeňte na džemy, kde cítíte sladidla. Džemy TOP BIO GOLD obsahují jen ovoce, nic víc už není třeba. Džemy TOP BIO GOLD jsou absolutním klenotem , protože jsou vyrobeny pouze z ovoce a neobsahují už nic víc.
Chutná jako domácí džem bez cukru, ale stále jemně a lahodně. Vhodný i pro bezlepkové recepty a pečení domácích pamlsků. Co takhle perníkový koláč natřený džemem a posypaný mandlemi? Za nás skvělá kombinace.
Díky procesu výroby pod tlakem menším než 1 bar a maximální teplotě 45 – 50°C si jahodový džem uchovává všechny enzymy, minerály a vitamíny z ovoce. Klasické džemy a marmelády jsou vařené při 100°C a jejich výživová hodnota je velmi nízká. Po otevření jahodového džemu TOP BIO GOLD vás přivítá skvostná vůně, barva i chuť BIO ovoce.
Na výrobu 100g džemu se používá 220g čerstvých dozrálých jahod. Pohár džemu (210g) obsahuje až 462g jahod .
Myslíme, že více slov je v tuto chvíli zbytečných. Lépe jednou ochutnat, než 100 - krát slyšet. Co vy nato?
TIP: Přinášíme vám několik příchutí lahodných džemů bez cukru. Doporučujeme také článek:Džem bez cukru - existuje vůbec?
"Za kvalitními produkty hledejte osobní přístup, nikoli certifikáty - ty jsou jen bonusem."
Myšlenkou rodinného eshopu dobrio.sk je žít udržitelně s úctou k přírodě a nabídnout zákazníkům z každého rohlíku troška. Všechny produkty prošly skrze naše ruce i domácnost. Výrobce osobně známe a pokud se nám produkt nezamlouvá, místo na našem eshopu si nenajde. Pokud hledáte také produkty prodávané s láskou, s BIO nákupy prostě není o čem.
Složení: jahody* *=BIO
Výživové hodnoty na 100 g
- Energie: 362 kJ (85 kcal)
- Tuky: 0,4 g
- z toho nasycené: 0,1 g
- Sacharidy: 19 g
- z toho cukry: 18 g
- Bílkoviny: 1,5 g
- Sůl: 0,1 g
Hmotnost: 210g
Země původu: Itálie
Vyrobeno a baleno v:
AGRITUR
Via P.te Podesta 32
IT – 400 42 Lizzano B.re
Distributor:
BIO nákupy sro
Karpatské náměstí 10A
CS – 831 06 Bratislava
Přidat hodnocení:
Přidat reakci na komentář: