Kategorie
 
 
 
 
 
 

Pudink čokoládový s agarem agar BIO 50g Baule Volante

(0 hodnocení)
Kód:0033808
Výrobce:Baule Volante
Čokoládový pudink s extra dávkou plnotučného kakaa, až 40%. Čokoládový pudink je zahuštěný mořskou řasou agar agar.
Dostupnost
Produkt lze zakoupit pouze po hlazení. Můžete si nastavit varování, které má být uloženo prostřednictvím strážného psa.
Dostupnost: Vyprodáno - do 10 dnů skladem
Cena: 47,50 Kč

Milují vaše děti pudink? A co takhle čokoládový pudink s extra dávkou plnotučného kakaa , kterého obsahuje až 40%. Čokoládový pudink je zahuštěný mořskou řasou agar agar .

Způsob přípravy čokoládového pudinku: celý obsah sáčku vysypte do 0,5l studeného rostlinného mléka a pořádně promíchejte tak, aby nebyly žádné hrudky. Oslaďte podle chuti. Krystalový cukr přidejte ještě do suché směsi pudinku a pokud sirup, tak ten přidejte před započetím vaření. Obsah vylijte do hrnce a celý obsah za stálého míchání přiveďte k varu. Následně vařte cca. 1-2 min. Hotový pudink nalijte do připravených misek a nechte zchladit min. 2 hodiny.

"Baví nás pomáhat vám. Pokud jste stejně jako my nadšeni žít dobrý život, jste na správném místě."

Naší vizí je pomáhat vám žít dobrý život. Ať už se jedná o biopotraviny, eko čistící prostředky nebo třeba mlýnek na domácí ovesné vločky, každý produkt z našeho e-shopu jsme osobně prověřili. Pokud se nám na něm cokoliv nezamlouvá, nebudeme ho nabízet.

Složení: kukuřičný škrob*, kakaový prášek* (z toho 20-22% kakaové máslo) (40%), zahušťovadlo: agar agar*, sůl, regulátor kyselosti: uhličitan draselný *=BIO

Výživové hodnoty na 100 g

  • Energie: 1558 kJ (371 kcal)
  • Tuky: 8,7 g
    • z toho nasycené: 5,1 g
  • Sacharidy: 58 g
    • z toho cukry: 0,5 g
  • Vláknina: 12 g
  • Bílkoviny: 9,1 g
  • Sůl: 0,23 g

Hmotnost: 50g
Země původu: EU / mimo EU

Vyrobeno v:
via Collodi 6
IT – Barberino Tavarnelle (FI)
Vyrobeno pro:
Baule Volante
via Santa Maria in Duno snc
Interporto Bologna Blocco 10.1
IT - Bentivoglio (BO)

Poznámka: Uhličitan draselný je regulátor kyselosti, který se používá také jako kypřicí a stabilizační prostředek. Umožňuje vám například upravit úroveň kyselosti některých dětských jídel nebo učinit kakao tekutějším. Je to také tradiční kypřidlo používané v některých receptech na dezerty. Složky této přídatné látky (draslík a uhličitan) plní důležité funkce v našem těle a přirozeně se nacházejí v mnoha potravinách. Příjem odvozený od spotřeby přídatné látky E501 je nevýznamný ve srovnání s příjmem pocházejícím z běžné stravy. Proto nebyl pro tuto přídatnou látku stanoven žádný přijatelný denní příjem (ADI) a její konzumace se nepovažuje za znepokojující pro lidské zdraví.



Přidat hodnocení:

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze