Dochucovadla
Makrobiotická dochudovadla využije každý, kdo vaří podle zásad makrobiotiky. Umeocot či gomasio, naše nabídka je široká.
Dochucovadla
Nejprodávanější
Xumeboshi
Umeocot bojuje proti překyselenému organismu a jeho chuť je slaná. Dokáže plnohodnotně nahradit sůl. Vyrábí se z japonských švestek Ume a fermentuje v dřevěných sudech.
Shoyu je tradiční sójová omáčka vyrobená ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla. Má výrazné aroma a lehce nasládlou chuť. V malém množství prohloubí a zvýrazní chuť jídla.
Shoyu sójová omáčka BIO La Finestra
od 137,50 Kč
Dostupnost
Na skladě (Objem: 250 ml): 16
Dostupnost: Na skladě
Tamari sójová omáčka je úžasné dochucovadlo, které oceníte při omáčkách, dipech či studených zálivkách,
Tamari sójová omáčka BIO La Finestra
od 249,75 Kč
Dostupnost
Na skladě (Objem: 250 ml): 12
Dostupnost: Na skladě
Xcicerova natierka
Tahini pasta je základem v makrobiotické dietě. Vyrábí se jemným mletím sezamu. Můžete z ní připravit karobovou čokoládu či využít ve zdravých dezertech.
Gomasio je zdravé makrobiotické dochucovadlo. Označuje se také jako sezamová sůl. Vhodné je k posypání rýže natural či k dochucení polévek a luštěnin.
Xmiso
Miso pasta se používá jako náhrada soli a sójové omáčky. Obsahuje mnoho enzymů a jedná se o rostlinnou formu probiotik. Aminokyseliny v míse se podobají masu.
Gomasio s řasami je zdravé makrobiotické dochucovadlo. Označuje se také jako sezamová sůl. Vhodné je k posypání rýže natural či k dochucení polévek a luštěnin.
Xmiso
Miso pasta se používá jako náhrada soli a sójové omáčky. Obsahuje mnoho enzymů a jedná se o rostlinnou formu probiotik. Aminokyseliny v míse se podobají masu.
Bezlepková Tamari sójová omáčka je úžasné dochucovadlo, které oceníte při omáčkách, dipech či studených zálivkách,
Tamari bezlepková sójová omáčka BIO 250ml La Finestra
199,75 Kč
Dostupnost
Na skladě: 9
Dostupnost: Na skladě
Vynikající a praktické dochucovadlo - hotová směs mořských řas. Mořský salát, nori a dulse již namíchané a připravené dochutit každé jídlo.
Mletá směs mořských řas BIO 25g La Finestra sul Cielo
142,50 Kč
Dostupnost
Na skladě: 8
Dostupnost: Na skladě
Gomasio je zdravé makrobiotické dochucovadlo. Označuje se také jako sezamová sůl. Vhodné je k posypání rýže natural či k dochucení polévek a luštěnin.
Gomasio s bylinkami je zdravé makrobiotické dochucovadlo. Označuje se také jako sezamová sůl. Vhodné je k posypání salátu, dochucení polévek a luštěnin.
Gomasio s černým sezamem je zdravé makrobiotické dochucovadlo. Označuje se také jako sezamová sůl. Vhodné je k posypání rýže natural či k dochucení polévek a luštěnin.
Gomasio s kurkumou je zdravé makrobiotické dochucovadlo. Označuje se také jako sezamová sůl. Vhodné je k posypání rýže natural či k dochucení polévek a luštěnin.
Gomasio s řasami je zdravé makrobiotické dochucovadlo. Označuje se také jako sezamová sůl. Vhodné je k posypání rýže natural či k dochucení polévek a luštěnin.
Akcia
Ušetříte: 26 %
Gomasio se spirulinou je zdravé makrobiotické dochucovadlo. Označuje se také jako sezamová sůl. Vhodné je k posypání rýže natural či k dochucení polévek a luštěnin.
Gomasio se spirulinou BIO 150g La Finestra sul Cielo
132,50 Kč
97,50 Kč
Dostupnost
Na skladě: 7
Dostupnost: Na skladě
Mořská řasa kombu je umleta na jemný prášek. Doporučuje se přidat do vaření luštěnin, zeleniny či polévek. Může pomoci v léčbě štítné žlázy.
Kombu z Atlantiku mleté BIO 60g La Finestra sul Cielo
180,00 Kč
Dostupnost
Na skladě: 7
Dostupnost: Na skladě
Xmiso
Miso pasta se používá jako náhrada soli a sójové omáčky. Obsahuje mnoho enzymů a jedná se o rostlinnou formu probiotik. Aminokyseliny v míse se podobají masu.
Xmiso
Miso pasta se používá jako náhrada soli a sójové omáčky. Obsahuje mnoho enzymů a jedná se o rostlinnou formu probiotik. Aminokyseliny v míse se podobají masu.
Xmiso
Miso pasta se používá jako náhrada soli a sójové omáčky. Obsahuje mnoho enzymů a jedná se o rostlinnou formu probiotik. Aminokyseliny v míse se podobají masu.
Xmiso
Miso pasta se používá jako náhrada soli a sójové omáčky. Obsahuje mnoho enzymů a jedná se o rostlinnou formu probiotik. Aminokyseliny v míse se podobají masu.
Vynikající a praktické dochucovadlo - hotová směs mořských řas. Mořský salát, nori a dulse již namíchané a připravené dochutit každé jídlo.
Mletá směs mořských řas BIO 25g La Finestra sul Cielo
142,50 Kč
Dostupnost
Na skladě: 8
Dostupnost: Na skladě
Rýžový ocet se vyrábí tradičním způsobem z rýže natural. Vhodný na všechny druhy obilovin, zeleniny a mořských řas. Nepřekrývá původní chuť jídel.
novinka
Černý sezam má široké uplatnění nejen v kuchyni, ale také v čínské medicíně. Obsahuje až 50% zdravých tuků. Doporučujeme konzumovat namočené a osmažené.
Shoyu je tradiční sójová omáčka vyrobená ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla. Má výrazné aroma a lehce nasládlou chuť. V malém množství prohloubí a zvýrazní chuť jídla.
Shoyu sójová omáčka BIO La Finestra
od 137,50 Kč
Dostupnost
Na skladě (Objem: 250 ml): 16
Dostupnost: Na skladě
Xcicerova natierka
Tahini pasta je základem v makrobiotické dietě. Vyrábí se jemným mletím sezamu. Můžete z ní připravit karobovou čokoládu či využít ve zdravých dezertech.
Xcicerova natierka
Tahini pasta je základem v makrobiotické dietě. Vyrábí se jemným mletím černého sezamu. Můžete z ní připravit karobovou čokoládu či využít ve zdravých dezertech.
Bezlepková Tamari sójová omáčka je úžasné dochucovadlo, které oceníte při omáčkách, dipech či studených zálivkách,
Tamari bezlepková sójová omáčka BIO 250ml La Finestra
199,75 Kč
Dostupnost
Na skladě: 9
Dostupnost: Na skladě
Tamari sójová omáčka je úžasné dochucovadlo, které oceníte při omáčkách, dipech či studených zálivkách,
Tamari sójová omáčka BIO La Finestra
od 249,75 Kč
Dostupnost
Na skladě (Objem: 250 ml): 12
Dostupnost: Na skladě
Rýžový slad Uchida se vyrábí z rýže natural přímo v Japonsku. Slouží jako zdravé sladidlo v dezertech a různých receptech. Zapomeňte na běžný bílý cukr.
Uchida japonský rýžový celozrnný slad 400g La Finestra
260,00 Kč
Dostupnost
Na skladě: 4
Dostupnost: Na skladě
Xumeboshi
Umeocot bojuje proti překyselenému organismu a jeho chuť je slaná. Dokáže plnohodnotně nahradit sůl. Vyrábí se z japonských švestek Ume a fermentuje v dřevěných sudech.
Xumeboshi
Umeocot bojuje proti překyselenému organismu a jeho chuť je slaná. Dokáže plnohodnotně nahradit sůl. Vyrábí se z japonských švestek Ume a fermentuje v dřevěných sudech.
Tahini pasta je základem v makrobiotické dietě. Obohacená o výživnou řasu arame se stává unikátní zdravou směsí. Vhodná k dochucení jídel či jako pomazánka.
Tahini s arame BIO 180g La Finestra
147,50 Kč
Dostupnost
Produkt lze zakoupit pouze po hlazení. Můžete si nastavit varování, které má být uloženo prostřednictvím strážného psa.
Dostupnost: Vyprodáno - do 10 dnů skladem
Tahini pasta je základem v makrobiotické dietě. Obohacená o výživné umě švestky se stává unikátní zdravou směsí. Vhodná k dochucení jídel či jako pomazánka.
Tahini s umeboshi BIO 180g La Finestra
142,50 Kč
Dostupnost
Produkt lze zakoupit pouze po hlazení. Můžete si nastavit varování, které má být uloženo prostřednictvím strážného psa.
Dostupnost: Vyprodáno - do 10 dnů skladem