Kategorie
 
 
 
 
 
 

Miso Shiro BIO 250g La Finestra

5 (1 hodnocení)
Kód:0827426
Miso pasta se používá jako náhrada soli a sójové omáčky. Obsahuje mnoho enzymů a jedná se o rostlinnou formu probiotik. Aminokyseliny v míse se podobají masu.
Dostupnost
Na skladě: 4
Dostupnost: Na skladě
Cena: 217,50 Kč

Miso pochází ze starobylé japonské tradice a běžně se používá v Orientu jako koření. Vynikající doplněk stravování, protože obsahuje mnoho lehce stravitelných bílkovin . Miso je bohaté na vitamíny, minerály, enzymy a probiotické bakterie lactobacillus, čímž podporuje trávení a vytváří kvalitní mikrobiom ve střevech. Složením aminokyselin se podobá masu.

Shiro Miso se připravuje rychlou fermentací, která trvá 2 měsíce . Z toho důvodu je shiro miso sladší než ostatní druhy mísa. Díky fermentačnímu procesu rozkládá složité sójové bílkoviny a tak je shiro miso mnohem snáze stravitelné než sójové boby. V Asii se miso natto používá jako hlavní dochucovadlo na rýži, do miso polévek a hlavně se zeleninou .

Naše shiro miso neobsahují žádná přídavná sladidla a ani alkohol pro zachování čerstvosti.

Miso se používá hlavně jako náhrada soli nebo sójové omáčky. do polévek, omáček, přívarků a dušené zeleniny. Zásadní miso přidáváme až po dovaření, aby se zachovaly všechny důležité mikroorganismy a enzymy.

Náš tip na vynikající omáčku: Smíchejte lžičku Miso, 3 lžičky Tahini a trochu rýžového octa nebo citrónu a získáte vynikající omáčku pro vařenou nebo syrovou zeleninu.

TIP: Přečtěte si více o způsobu výroby Mísa a jeho úžasných benefitech pro lidské tělo Nejvýživnější koření na světě? Fermentované Miso

"Za kvalitními produkty hledejte osobní přístup, nikoli certifikáty - ty jsou jen bonusem."

Myšlenkou rodinného eshopu dobrio.sk je žít udržitelně s úctou k přírodě a nabídnout zákazníkům z každého rohlíku troška. Všechny produkty prošly skrze naše ruce i domácnost. Výrobce osobně známe a pokud se nám produkt nezamlouvá, místo na našem eshopu si nenajde. Pokud hledáte také produkty prodávané s láskou, s BIO nákupy prostě není o čem.

Způsob použití: přidejte před koncem vaření polévky nebo omáček, nesmí vřít. Jelikož je Miso slané, nepoužívejte již sůl.

Složení : rýže* (63%), sója * (25%), voda, mořská sůl, Koji (Aspergillus oryzae)
Alergeny: Může obsahovat stopy zrn obsahujících lepek a sezamu.

Hmotnost: 250g
Země původu : Japonsko



Přidat hodnocení:

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit
Miso Shiro BIO 250g La Finestra 01.03.2022 19:14

Svetle miso zbožňujem, pre jej lahodnú jemnu chuť, do polievok omáčok atď.. je vynikajúca, a nie v poslednom rade aj zdravá.

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze