Džemy a zavařeniny
Tradiční džemy se vyrábějí vařením ovoce, cukru a pektinu, což je látka na zahušťování džemu. V našich kvalitních bio džemech a marmeládách však ani pektin, ani cukr nenajdete . Nachází se v nich výhradně cukr z ovoce. Výrobky neobsahují žádná umělá barviva ani konzervanty . Díky procesu výroby pod tlakem menším než 1 bar a maximální teplotě 45 – 50°C si džemy TOP BIO uchovávají většinu enzymů, minerálů a vitamínů, které se nacházejí v ovoci. S džemy od AGRITUR se přenesete do dětství, když jste měli na prázdninách u babičky k snídani chlebíček s džemem, avšak nyní si jej můžete vychutnat ve zdravější formě .
Další alternativou jsou džemy slazené jablkem . Namísto cukru používá výrobce Bobule napařené jablko ak zahuštění přírodní citrusový pektin. Oslaďte si vaše oblíbené pečivo, palačinky, buchty nebo jogurty a kaše.
V nabídce máme i zavařeniny - zavařené ovoce, které je rovněž bez umělých aroma, konzervantů a přidaného cukru . Pravá chuť ovoce dobře vynikne v ovocných sklenicích či koláčích.