Bancha - Zelený japonský čaj porcovaný BIO 10ks La Finestra sul Cielo
Zobrazit v plné velikosti
V regionu Uji, kde se pěstují nejlepší japonské čaje, se ještě dnes tradičním způsobem pěstuje zelený čaj.
Nejstarší a největší listy čajovníku se posbírají, ošetří se horkou párou, srolují a vysuší, aby se zastavil proces fermentace.
Čajovníky pěstované v horách dávají listům zvláštní a velmi intenzivní chuť , působením chladu a horských mlel podporují pomalý růst listů a výhonků, přičemž si zachovávají jejich křehkost. Šetrné pěstební čajovníky v biologickém zemědělství mají velmi dlouhou životnost.
V Japonsku se vyrábějí zelené čaje, které se vždy ošetří horkou párou ihned po sklizni, aby se nezačal proces fermentace.
- Způsob přípravy: nechte vyluhovat čajový sáček v šálku horké (ne vroucí) vody 1 minutu.
TIP: Objevte i ostatní exkluzivní čaje od výrobce La Finestra.
"Baví nás pomáhat vám. Pokud jste stejně jako my nadšeni žít dobrý život, jste na správném místě."
Naší vizí je pomáhat vám žít dobrý život. Ať už se jedná o biopotraviny, eko čistící prostředky nebo třeba mlýnek na domácí ovesné vločky, každý produkt z našeho e-shopu jsme osobně prověřili. Pokud se nám na něm cokoliv nezamlouvá, nebudeme ho nabízet.
Složení: lístky zeleného čaje Bancha* *=BIO
Hmotnost: 15g - 10ks nebělených čajových sáčků
Země původu: Japonsko
Baleno v:
Via Zaniolo 1073
IT - Mordano (BO)
Baleno pro:
BiotoBio srl
Via Santa Maria in Duno snc
Interporto Bologna Blocco 10.1
IT - Bentivoglio (BO)
Přidat hodnocení:
Přidat reakci na komentář: