Koji BIO 500g La Finestra
Koji se skládá ze dvou ingrediencí: rýže a ušlechtilé houby Aspergillus oryzae. Koji vzniká tak, že pokud přidáte umletou houbu do uvařené rýže, tak za 2 dny se na povrchu rýže vytvoří bílý povlak a to je vlastně koji.
Hotová fermentová rýže Koji je tak polotovar, který má obrovské využití a velký význam ve výživě Číňanů a Japonců. Ušlechtilá houba aspergillus oryzae vypouští do rýže natural enzymy, které jsou v perfektním souladu s lidským trávením. Enzymem amylázou rozkládají škroby na jednoduché sladké cukry, enzymem proteázou rozbíjí složité bílkoviny na jednoduché aminokyseliny a enzymem lipázou tuky na využitelné mastné kyseliny.
Koji doporučujeme pro domácí přípravu saké, miso, amasake či různých sójových omáček.
"Za kvalitními produkty hledejte osobní přístup, nikoli certifikáty - ty jsou jen bonusem."
Myšlenkou rodinného eshopu dobrio.sk je žít udržitelně s úctou k přírodě a nabídnout zákazníkům z každého rohlíku troška. Všechny produkty prošly skrze naše ruce i domácnost. Výrobce osobně známe a pokud se nám produkt nezamlouvá, místo na našem eshopu si nenajde. Pokud hledáte také produkty prodávané s láskou, s BIO nákupy prostě není o čem.
Složení: rýže natural*, Koji (Aspergillus oryzae) (0,01%)
Výživové hodnoty na 100g
- Energie: 1570 kJ (371 kcal)
- Tuky: 3,7 g
- z toho nasycené: 0,8 g
- Sacharidy: 75 g
- z toho cukry: 9,9 g
- Vláknina: 4,8 g
- Bílkoviny: 7,3 g
- Sůl: 0 g
Hmotnost: 500g
Země původu: vyrobeno a baleno v Japonsku
Vyrobeno pro:
BiotoBio srl
Via Santa Maria in Duno snc
Interporto Bologna Blocco 10.1
IT – Bentivoglio (BO)
Distributor SK:
BIO nákupy sro
Karpatské náměstí 10A
CS – 831 06 Bratislava
Přidat hodnocení:
Přidat reakci na komentář: