Frolla 200 BIO Antico Molino Rosso
Obrázek | Název | Dostupnost | Cena | |
---|---|---|---|---|
Hmotnost: 5 kg 312518_5 | Na skladě | 447,50 Kč | ||
Hmotnost: 25 kg 312518 | Na skladě | 2.050,00 Kč |
Profesionální mouka Frolla 200 byla speciálně vyvinuta pro výrobu:
- Pastafrolla - mřížovník
- Pasta Brisé - linecké těsto
- Pan Di Spagna - piškotové těsto
- Plum Cake - švestkový koláč
- Ciambelle - koblihy
- Dort Paradiso
- Dort Margherita
- Sbrisolona - mandlový koláč
- Crostate - mřížovník
- Frolle dolci e salate - sladké a slané křehké pečivo
- Biscotti - sušenky
- Pasticceria Da Thè - čajové pečivo
Tajemství mouky spočívá ve vysokém procentu nerozpustných proteinů , gluteninu a gliadinu (75%). Při kontaktu s vodou začne gliadin produkovat lepek . Lepek vytvoří pevnou, elastickou síťku umožňující stoupání těsta a tvoření „bublinek“ odpovídajících za jemnost, nadýchanost těsta.
Frolla 200 se vyrábí z italské pšenice ve mlýně Antico Molino Rosso.
"Za kvalitními produkty hledejte osobní přístup, nikoli certifikáty - ty jsou jen bonusem."
Myšlenkou rodinného eshopu dobrio.sk je žít udržitelně s úctou k přírodě a nabídnout zákazníkům z každého rohlíku troška. Všechny produkty prošly skrze naše ruce i domácnost. Výrobce osobně známe a pokud se nám produkt nezamlouvá, místo na našem eshopu si nenajde. Pokud hledáte také produkty prodávané s láskou, s BIO nákupy prostě není o čem.
Složení : pšeničná mouka hladká (typ 0)* *=BIO
Alergeny: Obsahuje lepek. Může obsahovat stopy sóji, hořčiče a lupy.
Pekařské parametry: W 200, P/L. 0,55/0,6
Výživové hodnoty na 100 g
- Energie: 1446 kJ (341 kcal)
- Tuky: 1 g
- z toho nasycené: 0,23 g
- Sacharidy: 70,5 g
- z toho cukry: 1,8 g
- Vláknina: 3 g
- Bílkoviny: 11 g
- Sůl: 0,005 g
Hmotnost : 5kg, 25kg
Země původu : Itálie
Výrobce:
Antico Molino Rosso srl
Via Bovolino 1
IT - Buttapietra (VR)
Super nadýchaná, ľahká múka, výborná na pečenie chleba aj koláčov
Přidat hodnocení:
Přidat reakci na komentář: