Kategorie
 
 
 
 
 
Reklamné okno
 
 
 

Pšeničná mouka hladká BIO Antico Molino Rosso

5 (4 hodnocení)
Kód:00401
Pšeničná mouka je vhodná k pečení kváskového chleba a pečiva. Vhodná je také pro přípravu kynutých cest. Pečivo díky ní získá jemně oříškovou chuť a aroma.
Dostupnost
Na skladě (Hmotnosť: 1 kg): 24
Dostupnost: Na skladě
Hmotnost: 1 kg: od 92,50 Kč
Obrázek Název Dostupnost Cena
Hmotnost: 1 kg 00401 Na skladě 92,50 Kč
Hmotnost: 5 kg 00405 Na skladě 447,50 Kč

Pšenice je zdrojem vitamínů skupiny B, zejména thiaminu, vitamínu E az minerálních látek obsahuje vápník, železo, fosfor, draslík, hořčík a zinek. Na živiny jsou bohaté i pšeničné klíčky (zejména vitamíny B, E a minerální látky). Ty zůstávají přítomny v celozrnné mouce, takže výživná hodnota této mouky je vyšší oproti bílé mouce.

Pšenice je nenahraditelným zdrojem energie a to nejen pro svalstvo, ale také mozkové a nervové buňky. Kromě toho má pšenice dobré účinky proti depresi, vypjatým nervovým stavům, stresu a nervozitě.

Pšeničná mouka se hodí pro každodenní pečení domácího sladkého i slaného pečiva (bábovky a perníky, kynuté buchty, koláče, sušenky a cukroví, palačinky, chléb, rohlíky, housky). Vhodná je i pro přípravu kynutých cest . Pečivo díky ní získá jemně oříškovou chuť a aroma.

Doporučujeme ji však na krátké kynutí (max. 3 hodiny) s čerstvým lievito madre, pasta madre nebo běžným droždím.

Pšeničná mouka se vyrábí mletím zrna běžné pšenice na mlýně Antico Molino Rosso. Aby se zajistila maximální kvalita, tak každá fáze výběru a čištění obilovin podléhá přísné kontrole . Navíc každá šarže mouky se testuje z pohledu chemických a makrobiologických ukazatelů.

Upozorňujeme na skladování mouk - Po zakoupení 5kg balení je třeba mouku ihned přesypat do vlastní uzavíratelné nádoby na mouku (sklo, plastový box) a uskladňovat při teplotě do 24°C a max. 100°C. vlhkosti 60% . Takové 5kg balení slouží pouze k přepravě k vám a ne k uskladňování mouky. Biologické mouky neobsahují žádné stopy pesticidů či herbicidů, proto přitahují potravinové moly a různé škůdce.

TIP: Doporučujeme vyzkoušet i jiné druhy mouk, které byly mleté na kamenném mlýně Antico Molino Rosso .

„Dobrý eshop je jako skutečná láska. Stačí jediný pohled a víte, že je ten pravý.”

Jsme mladá rodinná firma, milujeme Itálii a poctivé potraviny. Proč? Italové si užívají dobré jídlo, dlouhé debaty při sklence sklence vína a skvělých přátel. S DOBRIO chceme přinést příjemnou atmosféru i na rodné Slovensko. Zapomeňte na stres a vychutnejte si kvalitu přetavenou do potravin. Bez lepku, cukru, konzervantů a palmového oleje. Protože s námi se naučíte rozlišit úžasné jídlo od dobrého.

Složení: pšeničná mouka hladká* (typ 0 = typ 550 = hladká) *=BIO
Alergeny: Může obsahovat stopy sóji, sezamu, hořčice a lupy.

Výživové hodnoty na 100g

  • Energie: 1486 kJ (350 kcal)
  • Tuky: 1,42 g
    • z toho nasycené: 0,24 g
  • Sacharidy: 69,89 g
    • z toho cukry: 0,6 g
  • Vláknina: 2,2 g
  • Bílkoviny: 12,5 g
  • Sůl: 0,28 g

Hmotnost : 1kg, 5kg, 25kg
Země původu: Itálie

Výrobce:
Antico Molino Rosso srl
Via Bovolino 1
IT - Buttapietra (VR)



avatar
Radka Kosiarova

Dobrý deň je táto múka vhodná aj na bežné pečenie nekvaskove a do varenia?
Ďakujem

...
avatar
DOBRIO

Pšeničná hladká múka je univerzálna a je vhodná na kváskové, ale aj nekváskové pečenie. Takisto do varenia na zahusťovanie, zaprášky a pod.

...

Přidat hodnocení:

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit
Pšeničná múka hladká BIO Antico Molino Rosso 03.07.2024 19:27

Zatiaľ len vzhľad, dúfam, že bude chutiť

...
Pšeničná múka hladká BIO Antico Molino Rosso 02.06.2024 17:43

Najlepšia hladká múka na trhu. Koláče, buchty sú z nej neskutočne jemné. Odporúčam.

...
Pšeničná múka hladká BIO Antico Molino Rosso 26.06.2023 19:45

Spokojnosť, pečivo z tejto múky je jemné

...
Pšeničná múka hladká BIO Antico Molino Rosso 09.04.2022 12:02

Vyborna muka

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze