Octy
Věděli jste, že jablečný ocet každé ráno dokáže perfektně nastartovat metabolismus? Doporučujeme ochutnat umeocot , který je vyroben z japonských ume švestek.
Octy
Nejprodávanější
Xumeboshi
Umeocot bojuje proti překyselenému organismu a jeho chuť je slaná. Dokáže plnohodnotně nahradit sůl. Vyrábí se z japonských švestek Ume a fermentuje v dřevěných sudech.
Xjablcny ocot
Jablečný ocet obsahuje hodnotné enzymy, které vznikly během fermentace. Obsahuje také přírodní kyseliny a hodnotné minerály. Doporučuje se pít nalačno s teplou vodou.
Jablečný ocet nepasterizovaný a nefiltrovaný BIO 500ml Baule Volante
74,75 Kč
Dostupnost
Na skladě: 50
Dostupnost: Na skladě
Xjablcny ocot
Ušetříte: 11 %
Jablečný ocet obsahuje hodnotné enzymy, které vznikly během fermentace. Obsahuje také přírodní kyseliny a hodnotné minerály. Doporučuje se pít nalačno s teplou vodou. Výhodné kartonové balení - místo 2,99 € zaplatíte 2,67 €.
Jablečný ocet nepasterizovaný a nefiltrovaný BIO 6 x 500ml Baule Volante
448,50 Kč
399,75 Kč
Dostupnost
Na skladě: 145
Dostupnost: Na skladě
Vysoce kvalitní ocet z granátového jablka v BIO kvalitě je získán zpracováním výlučně šťávy z granátových jablek přirozenou fermentací. Ocet není pasterizovaný a není filtrován.
Ocet z granátového jablka nepasterizovaný a nefiltrovaný BIO 500ml Baule Volante
112,50 Kč
Dostupnost
Na skladě: 19
Dostupnost: Na skladě
Rýžový ocet se vyrábí tradičním způsobem z rýže natural. Vhodný na všechny druhy obilovin, zeleniny a mořských řas. Nepřekrývá původní chuť jídel.
Vinný ocet z bílých hroznů je povinnou součástí každé zdravé kuchyně. Jídlům dodá příjemnou chuť po bílých hroznech a prospěje trávení.
Xumeboshi
Umeocot bojuje proti překyselenému organismu a jeho chuť je slaná. Dokáže plnohodnotně nahradit sůl. Vyrábí se z japonských švestek Ume a fermentuje v dřevěných sudech.
Balzamikový krém má vynikající chuť a dodá jídlům ten správný gurmánský zážitek. Kvalitní balsamico z Modeny poznáte podle vůně a chutě.
Balzámikový krém z Modeny BIO 250ml Baule Volante
145,00 Kč
Dostupnost
Na skladě: 15
Dostupnost: Na skladě
Balzamikový ocet má vynikající chuť a dodá jídlům ten správný gurmánský zážitek. Kvalitní balsamico z Modeny poznáte podle vůně a chutě.
Balzamikový ocet z Modeny IGP BIO 250ml Baule Volante
99,75 Kč
Dostupnost
Na skladě: 24
Dostupnost: Na skladě
Balzamikový krém má vynikající chuť a dodá jídlům ten správný gurmánský zážitek. Kvalitní balsamico z Modeny poznáte podle vůně a chutě.
Balzámikový krém z Modeny BIO 250ml Baule Volante
145,00 Kč
Dostupnost
Na skladě: 15
Dostupnost: Na skladě
Balzamikový ocet má vynikající chuť a dodá jídlům ten správný gurmánský zážitek. Kvalitní balsamico z Modeny poznáte podle vůně a chutě.
Balzamikový ocet z Modeny IGP BIO 250ml Baule Volante
99,75 Kč
Dostupnost
Na skladě: 24
Dostupnost: Na skladě
Xjablcny ocot
Jablečný ocet obsahuje hodnotné enzymy, které vznikly během fermentace. Obsahuje také přírodní kyseliny a hodnotné minerály. Doporučuje se pít nalačno s teplou vodou.
Jablečný ocet nepasterizovaný a nefiltrovaný BIO 500ml Baule Volante
74,75 Kč
Dostupnost
Na skladě: 50
Dostupnost: Na skladě
Xjablcny ocot
Ušetříte: 11 %
Jablečný ocet obsahuje hodnotné enzymy, které vznikly během fermentace. Obsahuje také přírodní kyseliny a hodnotné minerály. Doporučuje se pít nalačno s teplou vodou. Výhodné kartonové balení - místo 2,99 € zaplatíte 2,67 €.
Jablečný ocet nepasterizovaný a nefiltrovaný BIO 6 x 500ml Baule Volante
448,50 Kč
399,75 Kč
Dostupnost
Na skladě: 145
Dostupnost: Na skladě
Vysoce kvalitní ocet z granátového jablka v BIO kvalitě je získán zpracováním výlučně šťávy z granátových jablek přirozenou fermentací. Ocet není pasterizovaný a není filtrován.
Ocet z granátového jablka nepasterizovaný a nefiltrovaný BIO 500ml Baule Volante
112,50 Kč
Dostupnost
Na skladě: 19
Dostupnost: Na skladě
Rýžový ocet se vyrábí tradičním způsobem z rýže natural. Vhodný na všechny druhy obilovin, zeleniny a mořských řas. Nepřekrývá původní chuť jídel.
Xumeboshi
Umeocot bojuje proti překyselenému organismu a jeho chuť je slaná. Dokáže plnohodnotně nahradit sůl. Vyrábí se z japonských švestek Ume a fermentuje v dřevěných sudech.
Xumeboshi
Umeocot bojuje proti překyselenému organismu a jeho chuť je slaná. Dokáže plnohodnotně nahradit sůl. Vyrábí se z japonských švestek Ume a fermentuje v dřevěných sudech.