Rýžový ocet BIO 250ml La Finestra
Rýžový ocet z ostrova Kyushu se vyrábí fermentováním celozrnné rýže v hliněných sudech částečně zakopaných v zemi po dobu jednoho roku . Nejprve se vytvoří saké (rýžové víno) a teprve poté se vytvoří rýžový ocet, který se následně ještě přefiltruje.
Chuť rýžového octa je méně kyselá, měkčí, ale stejně plná jako chuť vinného octa. Je vhodný pro všechny druhy obilovin, zeleniny a mořských řas. Jeho úžasnou vlastností je, že nepřekrývá původní chuť jídel.
Použití: jako náhrada běžného octa nebo přidejte pár kapek přímo na syrovou či vařenou zeleninu.
Smíchejte se sójovou omáčkou nebo s tahini a připravte si exkluzivní dochucovadlo.
Vhodný také pro nakládání zeleniny nebo do tradičních asijských omáček.
Složení: voda, rýže natural* (12%), Koji (Aspergillus oryzae) *=BIO
Alergeny: Může obsahovat sóju a obiloviny obsahující lepek.
Výživové hodnoty na 100ml
- Energie: 59 kJ (14 kcal)
- Tuky: 0,5 g
- z toho nasycené: 0 g
- Sacharidy: 0,5 g
- z toho cukry: 0 g
- Vláknina: 0,1 g
- Bílkoviny: 0,5 g
- Sůl: 0 g
Objem: 250ml
Země původu: Japonsko
Zabaleno v:
Strada Sotto Cerca 7
IT – Villareggia (TO)
Distributor IT:
LA FINESTRA SUL CÍLO
Via Rondissone 26
IT – Villareggia (TO)
Přidat hodnocení:
Přidat reakci na komentář: