Umeocot 68% La Finestra
Obrázek | Název | Dostupnost | Cena | |
---|---|---|---|---|
Objem: 250 ml 0706067 | Na skladě | 124,75 Kč | ||
Objem: 500 ml 0706140 | Na skladě | 172,50 Kč |
Umeocot se vyrábí z japonských švestek Ume , kterých obsahuje až 68% . Vzniká fermentací švestek, mořské soli a Shiso listů v dřevěných sudech podle tradičního způsobu. Fermentací vzniká nenahraditelné kyselé a slané dochucovadlo v přírodní kuchyni.
Umeboshi obsahují extra vysoké množství kyseliny citrónové, která usnadňuje vstřebávání zásaditých minerálů jako železo, vápník a hořčík . Umeboshi jsou bohaté na minerály železo, mangan, draslík a vápník. Tyto minerály se vstřebávají za přítomnosti kyseliny citrónové, takže si dovolujeme tvrdit, že umeboshi jsou silným bojovníkem proti osteoporóze . Navíc kyselina citrónová odbourává z krve a tkání kyselinu mléčnou , která vzniká při trávení a fyzické námaze.
Umeocot dokáže plnohodnotně nahradit klasický ocet. Výborně se hodí k dochucení čočkového, dýňového, fazolového přívarku, zelí, salátů a jiných jídel, kde se používá ocet.
Jelikož je umeocot přirozeně slaný, nemusíte k dochucení používat sůl.
Způsob použití: použijte spolu s olejem pro dochucení salátů namísto octa a soli.
Omáčka na zeleninu: smíchejte lžičku Tahini a 2 lžičky Umeoctu.
TIP ke čtení
Umeboshi - japonský recept na dlouhověkost a nejsilnější zbraň proti překyselení
Složení: japonské švestky (Prunus mume) (68%), sůl, Shiso listy (Perilla frutescens)
Alergeny : Může obsahovat stopy sóji a zrn obsahujících lepek .
Výživové hodnoty na 100ml
- Energie: 95 kJ (22 kcal)
- Tuky: 0 g
- z toho nasycené: 0 g
- Sacharidy: 5,2 g
- z toho cukry: 0,7 g
- Vláknina: 0 g
- Bílkoviny: 0,4 g
- Sůl: 18,7 g
Země původu: Japonsko
Zabaleno v:
Strada Sotto Cerca 7
IT – Villareggia (TO)
Distributor IT:
LA FINESTRA SUL CÍLO
Via Rondissone 26
IT – Villareggia (TO)
Přidat hodnocení:
Přidat reakci na komentář: