Omáčky
Kvalitní omáčky dodají každému jídlu tu správnou chuť! Ty nejlepší rajčatové omáčky na těstoviny či pizzu a makrobiotické omáčky na dochucování si jistě najdou své místo i ve vaší zdravé kuchyni. Rajčatové omáčky od Agritur jsou vyráběny z těch nejlepších rajčat, pěstovaných na slunném severu Itálie. Plody jsou ihned po sklizni zpracovány při nízké teplotě (cca 50°C), díky čemuž si zachovají svou původní chuť, barvu a zejména živiny.
Víte, že: Rajčata obsahují málo soli a cukru a jsou bohatá na antioxidanty, kyselinu ferulovou, vitamíny C a E, zinek a draslík?
Vyzkoušejte tyto veganské omáčky na těstoviny nebo jako základ- omáčku na pizzu: rajčatová omáčka s houbami , s olivami , se zeleninou nebo pikantní .
Makrobiotické omáčky od La Finestra dodají kouzelnou pátou chuť umami každému jídlu. Umy se označuje také za „chuť zralosti“ a zvýrazňuje chuť jídel. Omáčky v naší nabídce jsou bez konzervantů, éček a umělých dochucovadel . Jsou velmi oblíbené v asijské kuchyni, ale právě díky své chuti a zdraví prospěšným vlastnostem se těší oblibě na celém světě.
Zkuste Shoyu nebo Tamari sójovou omáčku. Na své si u nás přijde opravdu každý – máme pro vás i bezlepkovou Tamari sójovou omáčku ! Sójovou omáčku můžete použít také k výrobě skvělé teriyaki omáčky .