Ořechová másla a pomazánky
Ořechová másla a pomazánky jsou oblíbenou volbou pro ty, kteří se snaží jíst zdravěji a chtějí se vyhnout přílišnému množství kalorií a umělým přísadám. Na Slovensku se vyrábí skvělá ořechová másla, která jsou plná chuti a která můžete použít jako zdravou alternativu k běžným máslům a pomazánkám.
Ořechová másla se vyrábějí z různých druhů ořechů, jako jsou lískové ořechy, mandle, arašídy nebo vlašské ořechy. Všechna másla, která máme v nabídce, jsou vyrobena bez palmového oleje, cukru, soli, konzervantů a umělých sladidel. Nejsou v nich přidány žádné tuky navíc.
Kromě použití jako pomazánky na chléb, můžete ořechová másla použít také pro přípravu zdravých dezertů, smoothies nebo jako přísadu do pečiva či do snídaňových kaší.
Vyzkoušejte například mandlové máslo vyrobené z pražených mandlí z Itálie. Můžete vsadit i na ověřenou klasiku – nugát. Nebo se nechte svést něčím netradičním v podobě pistáciového krému, který je vyroben z čerstvě pražených pistácií, jemně slazený jen cukrem z kokosových květů, zjemněný extra panenským olivovým olejem se špetkou mořské soli.