Bramborový škrob BIO 250g SpigaBuona®
Bramborový škrob je škrob extrahovaný z brambor. Buňky kořenových hlíz rostliny brambora obsahují leukoplasty. Pro extrakci škrobu se brambory rozdrtí a ze zničených buněk se uvolní škrobová zrna. Škrob se poté vymyje a vysuší na prášek.
Škrob můžete použít ke zjemnění koláčů a dortů, k zahuštění ovocných šťáv, polévek, omáček nebo přívarků. Používá se také při přípravě asijských jídel.
Věděli jste, že všechny produkty SpigaBuona® se vyrábějí v závodě nazvaném Casa Dedicata al Senza Glutine Bio patřící pod Antico Molino Rosso? Je to 100% bezlepkový závod, kde přicházejí jen bezlepkové suroviny. Tyto suroviny zde zpracovávají a balí pracovníci specializovaní na manipulaci s těmito výrobky. Všechny tyto procesy zaručí, že nemůže dojít ke kontaminaci lepkem.
"Za kvalitními produkty hledejte osobní přístup, nikoli certifikáty - ty jsou jen bonusem."
Myšlenkou rodinného eshopu dobrio.sk je žít udržitelně s úctou k přírodě a nabídnout zákazníkům z každého rohlíku troška. Všechny produkty prošly skrze naše ruce i domácnost. Výrobce osobně známe a pokud se nám produkt nezamlouvá, místo na našem eshopu si nenajde. Pokud hledáte také produkty prodávané s láskou, s BIO nákupy prostě není o čem.
Složení: bramborový škrob* *=BIO
Alergeny: Může obsahovat stopy ořechů, sezamu, hořčice a lupy.
Výživové hodnoty na 100 g
- Energie: 1344 kJ (321 kcal)
- Tuky: 0,1 g
- z toho nasycené: 0,02 g
- Sacharidy: 80 g
- z toho cukry: 0 g
- Vláknina: 0 g
- Bílkoviny: 0,1 g
- Sůl: < 0,025 g
Země původu: EU
Hmotnost: 250g
Výrobce:
Antico Molino Rosso
Via Don Fabbri 2
IT - Buttapietra (VR)
Přidat hodnocení:
Přidat reakci na komentář: