Čokoláda 100% (Kakaová hmota) BIO 250g DOBRIO
Zobrazit v plné velikosti
Pravá čokoláda neboli kakaová hmota z kakaových bobů Fino de Aroma z organizace Oro Verde a Acopagro – Kakao za Koku. Kakaové boby byly vypěstovány v Peru.
Čokoláda neobsahuje žádný cukr a žádnou chemii , jsou to vlastně mechanicky podrcené a rozemleté kakaové boby Fino de Aroma.
Proces výroby čokolády - kakaové hmoty
- fermentace: 120 hodin
- sušení: 7-10 dní ve stínu a na slunci
- pražení: 104 – 125 stupňů
- mletí melanžerem, čokoláda neprošla procesem temperace
- čokoláda neprošla procesem alkalizace
čokoláda je balena v kompostovatelném obalu , doporučujeme vám přesypat do skleněné uzavíratelné nádoby.
Proč si vybrat značku DOBRIO?
- Nesrovnatelná kvalita čerstvého kakaa v porovnání s nevýrazným kakaem pěstovaným v průmyslovém měřítku.
- Kakao pochází z malých rodinných farem, které pěstují kakao v souladu s přírodou a láskou již několik generací.
- Koupí kakaa DOBRIO podporujete místní komunitu farmářů při vytváření nových pracovních míst a vzdělávání mladé generace farmářů.
- Vypěstováno bez použití chemie v nejvyšší možné kvalitě.
- Pečlivě as láskou baleno v kompostovatelném obalu.
"Baví nás pomáhat vám. Pokud jste stejně jako my nadšeni žít dobrý život, jste na správném místě."
Naší vizí je pomáhat vám žít dobrý život. Ať už se jedná o biopotraviny, eko čistící prostředky nebo třeba mlýnek na domácí ovesné vločky, každý produkt z našeho e-shopu jsme osobně prověřili. Pokud se nám na něm cokoliv nezamlouvá, nebudeme ho nabízet.
Složení: kakaová hmota* *=BIO
Výživové hodnoty na 100g
- Energie: 656 kcal
- Tuky: 55,6 g
- z toho nasycené: 36,2 g
- Sacharidy: 25,6 g
- z toho cukry: 0,7 g
- Vláknina: 15 g
- Bílkoviny: 13,7 g
- Sůl: 0,2 g
Země původu: Peru
Hmotnost: 250g - v kompostovatelném obalu
Baleno v:
Tomáš Marek
Častonin 19
CZ - Pelhřimov
Přidat hodnocení:
Přidat reakci na komentář: