Bezlepkové slané pizzové muffiny
Už jste ochutnali pizza muffiny bez lepku? 😋 Jsou to měkké slané jednohubky, ideální k servírování jako finger food na bufetu nebo si je můžete vychutnat jako chutnou svačinku.
Do těsta, kromě Bezlepkové směsi na celozrnnou pizzu Spigabuona, jsme přidali několik jednoduchých ingrediencí typických pro středomořskou kuchyni, jako je olej, oregano, cherry rajčátka a strouhaný sýr, abychom dosáhli tu jedinečnou chuť připomínající margherita pizzu 🍕
Bez lepku a organické, tyto pizza muffiny jsou ideální k zařazení do vaší stravy jako zdravý a přirozený produkt.
Bezlepková focaccia
Lahodný recept na bezlepkovou focacci na bázi brambor, vyrobenou s naší bezlepkovou směsí na chléb Spigabuona. Je ideální jako příloha k aperitivu. Postupujte podle našich tipů krok za krokem, abyste získali vláčnou, měkkou a chutnou focacci.
Polozrnná piadina
Piadina je jedno z nejuniverzálnějších jídel, vhodné pro všechna roční období. Je ideální pro rychlý oběd nebo lehké a výživné občerstvení. Tento recept má své kořeny ve starověku a je připraven s minimálním množstvím ingrediencí, přičemž neobsahuje žádné kvasnice. Použití polozrnné mouky jí dodává ještě rustikálnější chuť. Pro tento recept jsme použili mouku Aida 2.0, mletou na kamenném mlýně, která je ideální pro tento druh příprav.
Domácí bezlepkové tiramisu
Tiramisu je oblíbený italský dezert, který je znám svojí krémovou texturou a bohatou chutí. Hlavními ingrediencemi jsou mascarpone, šlehačka, káva a piškoty, které se často namáčejí do espressa. Tento dezert se obvykle podává chlazený a je ideálním zakončením obědů nebo večeří. Jeho název v italštině znamená "zvedni mě vzhůru," což odkazuje na povzbuzující energii, kterou káva poskytuje. Tiramisu je nejen lahodný, ale také velmi fotografický, což z něj činí oblíbený dezert na různých oslavách a akcích. Pojďte si jej spolu s námi připravit v bezlepkové verzi.
Domáci bezlepkové piškoty Savoiardi
Piškoty savoiardi, známé také jako savoiardi, jsou jemné a nadýchané sušenky, které jsou základem zejména dezertů jako tiramisu. Piškoty se po upečení mohou použít jako základ do dezertů, ale výborně chutnají i samostatně posypané moučkovým cukrem. S bezlepkovou směsí na sladké Spigabuona si můžete ručně připravit vynikající bezlepkové piškoty, které jsou lehké, bez přidaného cukru a bez chemických přísad.
Bezlepkové proteinové tyčinky s dýňovými semínky
Perfektní občerstvení, které si můžete vzít kamkoli.Tyto proteinové tyčinky jsou vyrobeny z BIO bezlepkových ovesných vloček a BIO dýňových semínek. Jsou bez cukru, energetické a bohaté na vitamíny a bílkoviny.
Postupujte podle našich jednoduchých kroků a připravte si chutné domácí tyčinky z přírodních surovin.
Bezlepková pomerančová bábovka
Lehká a jemná bábovka, bezlepková as intenzivním aroma pomeranče. Klasika italské kuchyně, ideální k snídani. Jen pár jednoduchých ingrediencí udělá bábovku opravdu jedinečnou a chutnou. Doporučujeme přesně dodržet následující recept a použít Bezlepkovou směs na sladké pečení Spigabuona.
Proteinový čokoládový dort
Představujeme recept na Proteinový čokoládový dort, který je vyroben z pečlivě vybraných surovin. Jednoduchý dezert na přípravu, který lze konzumovat na svačinu i jako odpolední svačinu, případně s ovocem.
Na jeho výrobu jsme použili bio proteinovou mouku na sladké , bohatou na energii, vlákninu a vitamíny.