Kategorie
 
 
 
 
 
 

Ječmenný diastatický pečicí slad BIO Antico Molino Rosso

5 (22 hodnocení)
Kód:24030
Ječmenný diastatický slad je pekařský zesilovač bohatý na komplexní cukry a enzymy, které podporují kvasnou aktivitu zejména v chladných měsících.
Dostupnost
Na skladě (Hmotnosť: 30 g): 217
Dostupnost: Na skladě
Hmotnost: 30 g: od 65,00 Kč
Obrázek Název Dostupnost Cena
Hmotnost: 30 g 24030 Na skladě 65,00 Kč
attr_img Hmotnost: 500 g 24150 Na skladě 497,50 Kč
Hmotnost: 5 kg 24105 Na skladě 2.497,50 Kč
Hmotnost: 25 kg 24125 Závazná objednávka - do 14 dnů skladem 9.975,00 Kč

Ječmenný diastatický slad je pekařský zesilovač bohatý na komplexní cukry a enzymy , které podporují kvasnou aktivitu tím, že snižují problémy spojené s chladnějšími měsíci. Povrch chleba je zlatý a křupavý, zlepšuje také kvašení, vůni, chuť a barvu chleba či pizzy.

Slad je nasladované, naklíčené a usušené obilí, které se nakonec suší různými teplotami pro různý efekt. Převážně se pro výrobu sladu používá ječmen. Obilí se sladuje proto, aby se rozštěpily ve sladu uložené polysacharidy na jednoduché sacharidy.

Ječmenný diastatický slad je pekařský zesilovač bohatý na komplexní cukry a enzymy, které podporují kvasnou aktivitu . Proto v pekařství má největší význam diastatický slad – při sušení se používá teplota max. 50 °C, čímž se nezničí enzymy – diastáza. Tento slad má vysokou enzymatickou účinnost.

Diastáza je skupina enzymů, která se nachází ve sladu. Produkuje se klíčením semen . Diastáza transformuje škrob na maltózu a poté ji přeměňuje na glukózu.

V pekařství má význam diastatický slad, který má vliv na elastičnost a pružnost střídky a na charakteristickou vůni.

Ostatní druhy sladů se přidávají kvůli barvě, chuti a vůni.

Způsob použití: Na 100g mouky použijte 1,5g ječného sladu a pořádně promíchejte.

TIP ke čtení: Sladenka není slad. Jaký je nejlepší pečící slad?

"Za kvalitními produkty hledejte osobní přístup, nikoli certifikáty - ty jsou jen bonusem."

Myšlenkou rodinného eshopu dobrio.sk je žít udržitelně s úctou k přírodě a nabídnout zákazníkům z každého rohlíku troška. Všechny produkty prošly skrze naše ruce i domácnost. Výrobce osobně známe a pokud se nám produkt nezamlouvá, místo na našem eshopu si nenajde. Pokud hledáte také produkty prodávané s láskou, s BIO nákupy prostě není o čem.

Složení: ječný slad (diastatický) v prášku* *=BIO
Alergeny: Obsahuje lepek.

Výživové hodnoty na 100g

  • Energie: 1485 kJ (352 kcal)
  • Tuky: 2,5 g
    • z toho nasycené: 0,6
  • Sacharidy: 67 g
    • z toho cukry: 9,3 g
  • Vláknina: 10,9 g
  • Bílkoviny: 7,1 g
  • Sůl: 0 g

Hmotnost: 30g (stačí na 2kg mouky), 500g (stačí na 33kg mouky), 5kg, 25kg
Země původu: EU

Výrobce:
Antico Molino Rosso srl
Via Bovolino 1
IT - Buttapietra (VR)


Technický list


Přidat hodnocení:

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit
Jačmenný diastatický slad na pečenie BIO Antico Molino Rosso 25.04.2024 19:37

Innanzitutto grazie mille per l\'ottimo servizio che offrite, malto lo uso per fare pizze, pane e altri prodotti tipici pugliesi, ho notato un netto miglioramento nella lievitazione dell\'impasto, ma soprattutto la digeribilità ha fatto la differenza, appena finirò quello acquistato farò un\'altro acquisto.

951--1714066647-743.jpg
...
Jačmenný diastatický slad na pečenie BIO Antico Molino Rosso 18.03.2024 19:05

Spokojnisť

...
Jačmenný diastatický slad na pečenie BIO Antico Molino Rosso 12.03.2024 19:31

Pravidelne pridávam do cesta na chlebík, super

...
Jačmenný diastatický slad na pečenie BIO Antico Molino Rosso 26.01.2024 06:25

must have pri peceni

...
Jačmenný diastatický slad na pečenie BIO Antico Molino Rosso 23.01.2024 15:59

Osvedceny

...
Jačmenný diastatický slad na pečenie BIO Antico Molino Rosso 25.12.2023 19:04

Spokojnosť s produktom

...
Jačmenný diastatický slad na pečenie BIO Antico Molino Rosso 03.07.2023 22:57

používám na doporučení a super.

...
Jačmenný diastatický slad na pečenie BIO Antico Molino Rosso 10.05.2023 15:49

zatím jsem ještě nepoužila

...
Jačmenný diastatický slad na pečenie BIO Antico Molino Rosso 13.04.2023 17:46

:-)

...
Jačmenný diastatický slad na pečenie BIO Antico Molino Rosso 25.03.2023 07:20

Perfektne!!!

...
Jačmenný diastatický slad na pečenie BIO Antico Molino Rosso 13.03.2023 18:14

Používam do kvaskoveho chleba ...👍

...
Jačmenný diastatický slad na pečenie BIO Antico Molino Rosso 16.02.2023 10:38

Pre mňa nenahraditeľná súčasť pečenia pre dobrý chlieb

...
Jačmenný diastatický slad na pečenie BIO Antico Molino Rosso 06.12.2022 23:21

Spokojnosť

...
Jačmenný diastatický slad na pečenie BIO Antico Molino Rosso 14.11.2022 23:47

So sladom son velmi spokojna,dobre to robi chlebikom a pecivu

...
Jačmenný diastatický slad na pečenie BIO Antico Molino Rosso 26.10.2022 20:04

Použitý pri pečení kváskových chlebov, som spokojná. Chebíky z Manitoby, s lievitom madre s pridaním sladu sú nadýchané, výborné.

...
Jačmenný diastatický slad na pečenie BIO Antico Molino Rosso 07.09.2022 19:16

Mam ho vyskusany, je spolahlivy a dobry

...
Jačmenný diastatický slad na pečenie BIO Antico Molino Rosso 26.07.2022 08:30

👍

...
Jačmenný diastatický slad na pečenie BIO Antico Molino Rosso 02.06.2022 07:28

Super pomocka pri kysnutí chlebíka...

...
Jačmenný diastatický slad na pečenie BIO Antico Molino Rosso 28.05.2022 21:51

super

...
Jačmenný diastatický slad na pečenie BIO Antico Molino Rosso 12.04.2022 10:45

V pohode

...
Jačmenný diastatický slad na pečenie BIO Antico Molino Rosso 11.02.2022 19:50

Chlebík krásne kysne s pridaním sladu

...
Jačmenný diastatický slad na pečenie BIO Antico Molino Rosso 03.06.2021 08:35

Som veľmi spokojná

...
Jačmenný diastatický slad na pečenie BIO Antico Molino Rosso 25.05.2021 18:17

Bez tohto sladu si uz neviem predstavit piect chlieb, cesto vzdy dokonale po pridaní aspon 1ČL tohto maleho zázraku :)

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze