Kategorie
 
 
 
 
 
 

Bezlepková směs na celozrnný chléb TOP BIO SpigaBuona®

5 (1 hodnocení)
Kód:SG00920150
Bezlepková směs pro přípravu celozrnného chleba je speciálně vyvinuta pro celiatiky. Bez přidaného cukru, laktózy či jiných umělých přísad.
Dostupnost
Na skladě (Hmotnosť: 500 g): 17
Dostupnost: Na skladě
Hmotnost: 500 g: od 174,75 Kč
Obrázek Název Dostupnost Cena
Hmotnost: 500 g SG00920150 Na skladě 174,75 Kč
Hmotnost: 2.5 kg SG00920103 Na skladě 649,75 Kč

Bezlepkové směsi SpigaBuona® jsou úžasné, opravdu úžasné pro každého. Jsou to certifikované bezlepkové, organické polocelozrnné směsi, mleté ​​kamenným mlýnem a bez přísad (na rozdíl od běžných směsí), které se rodí ze závazku a silné touhy vytvořit originální produkt vhodný pro každodenní použití.

Všechny produkty SpigaBuona® se vyrábějí v závodě s názvem Casa Dedicata al Senza Glutine Bio. Je to 100% bezlepkový závod, kde přicházejí jen bezlepkové suroviny. Tyto suroviny zde zpracovávají a balí pracovníci specializovaní na manipulaci s těmito výrobky. Všechny tyto procesy zaručí, že nemůže dojít ke kontaminaci lepkem. Certifikace CSQA garantuje obsah lepku menší než 10 ppm (částic na milion)

Bezlepkové směsi SpigaBuona jsou primárně určeny pro celiatiky, lidi trpící intolerancí lepku, ale i pro ostatní lidi, kteří si chtějí pochutnat na výjimečné chuti bezlepkových těstovin.

Návod na správné vypracování bezlepkového těsta Spigabuona®

  1. V misce smíchejte mouku s droždím a vodou.
  2. Přidejte sůl a vypracujte těsto pomocí lžíce, nejlépe dřevěné.
  3. Míchejte 1 minutu, dokud nevznikne hrubá směs.
  4. Dříve použitou lžíci očistěte špachtlí Spigabuona a přidejte olej.
  5. K hnětení nevypracovaného těsta použijte špachtli, přičemž těsto přibližujte od okrajů směrem ke středu asi 2 minuty.
  6. Vypracované těsto i pracovní desku posypte rýžovou moukou .
  7. Těsto dejte na povrch vždy s rýžovou moukou, aby se těsto nelepilo.
  8. V tomto momentě vám vznikne homogenní směs, kterou v případě, že můžete i rozdrolit, tak ji dejte do naolejované mísy kynout asi 2 hodiny při teplotě 26-28 ° C do zdvojnásobení.
  9. Po vykynutí dejte směs na pracovní desku, která byla dříve posypaná rýžovou moukou, a pokračujte podle vlastních receptů, které jste si stanovili za cíl.

Recept pro přípravu bezlepkového chleba

Ingredience: 500g směsi, 400g vody, 10g soli, 10g sušeného droždí, 15g olivového oleje, rýžová mouka na posypání

Postup: V misce spojíme mouku, droždí a vodu. Mícháme suroviny dřevěnou vařečkou Max. 1 minutu, aby se vytvořila homogenní směs. Přidáme sůl, jemně zamícháme a poté přidáme olej. K hnětení nevypracovaného těsta použijte špachtli, přičemž těsto přibližujte od okrajů směrem ke středu max. 100 cm. 2-3 minuty. Zastavíme se, když je už těsto měkké. Necháme těsto nakynout cca. 2 hod. při pokojové teplotě ve snadno naolejované míse (tak aby bylo těsto i mísa naolejovaná). Těsto lehce posypeme rýžovou moukou a dáme ho na pracovní desku, kterou jsme předem posypali rýžovou moukou. Z těsta vypracujeme bochník, který necháme přikrytý kynout cca. 2 hod. při teplotě 26-28°C ve lehce naolejované míse nebo formě na pečení. Bochník, který nakysel přibližně na dvojnásobek svého objemu vyklopíme na plech vystlaném pečícím papírem. Pečeme v předem vyhřáté troubě 20 min. při teplotě 210°C, poté snížíme teplotu na 180°C a pečeme ještě 30 - 40 min.

TIP: Doporučujeme vyzkoušet i ostatní směsi od výrobce Antico Molino Rosso .

„Dobrý eshop je jako skutečná láska. Stačí jediný pohled a víte, že je ten pravý.”

Jsme mladá rodinná firma, milujeme Itálii a poctivé potraviny. Proč? Italové si užívají dobré jídlo, dlouhé debaty při sklence sklence vína a skvělých přátel. BIO nákupy chceme přinést příjemnou atmosféru i na rodné Slovensko. Zapomeňte na stres a vychutnejte si kvalitu přetavenou do potravin. Bez lepku, cukru, konzervantů a palmového oleje. Protože s námi se naučíte rozlišit úžasné jídlo od dobrého.

Složení : rýžová celozrnná mouka*, bramborový škrob*, kukuřičný škrob*, jáhlová celozrnná mouka*, zahušťovadlo: guarová guma* *=BIO
Alergeny: Může obsahovat stopy ořechů a sezamu.

Výživové hodnoty na 100 g

  • Energie: 1465 kJ (345 kcal)
  • Tuky: 1,06 g
    • z toho nasycené: 0,6 g
  • Sacharidy: 78,1 g
    • z toho cukry: 2,3 g
  • Vláknina: 2,36 g
  • Bílkoviny: 4,65 g
  • Sůl: < 0,01 g

Hmotnost : 500g, 2,5kg
Země původu: EU / mimo EU

Výrobce:
Antico Molino Rosso srl
Via Don A. Fabbri 2
IT - Buttapietra (VR)



Přidat hodnocení:

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit
Bezlepková zmes na celozrnný chlieb TOP BIO SpigaBuona® 07.09.2022 19:17

Velmi sikovne na rychle upecenie chleba

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze