Kategorie
 
 
 
 
 
 

Bezlepková univerzální směs BIO SpigaBuona®

(0 hodnocení)
Kód:SG00910150
Bezlepková univerzální směs pro přípravu chleba, pizzy či na sladké pečení speciálně vyvinutá pro celiaky. Bez přidaného cukru, laktózy či jiných umělých přísad.
Dostupnost
Na skladě (Hmotnosť: 500 g): 22
Dostupnost: Na skladě
Hmotnost: 500 g: od 130,00 Kč
Obrázek Název Dostupnost Cena
Hmotnost: 500 g SG00910150 Na skladě 130,00 Kč
Hmotnost: 2.5 kg SG00910103 Na skladě 555,00 Kč

Bezlepkové směsi SpigaBuona® jsou úžasné, opravdu úžasné pro každého. Jsou to certifikované bezlepkové, organické polozrnné směsi, mleté ​​kamenným mlýnem a bez přísad (na rozdíl od běžných směsí), které se rodí ze závazku a silné touhy vytvořit originální produkt vhodný pro každodenní použití.

Všechny produkty SpigaBuona® se vyrábějí v závodě s názvem Casa Dedicata al Senza Glutine Bio. Je to 100% bezlepkový závod, kde přicházejí jen bezlepkové suroviny. Tyto suroviny zde zpracovávají a balí pracovníci specializovaní na manipulaci s těmito výrobky. Všechny tyto procesy zaručí, že nemůže dojít ke kontaminaci lepkem.

Bezlepkové směsi SpigaBuona jsou primárně určeny pro celiatiky, lidi trpící intolerancí lepku, ale i pro ostatní lidi, kteří si chtějí pochutnat na výjimečné chuti bezlepkové pizzy.

RECEPT pro přípravu chleba

Ingredience: 500g směsi, 400g vody, 10g soli, 10g sušeného droždí, 15g olivového oleje, rýžová mouka na posypání
Postup: V misce spojíme mouku, droždí a vodu. Mícháme suroviny dřevěnou vařečkou Max. 1 minutu, aby se vytvořila homogenní směs. Přidáme sůl, jemně zamícháme a poté přidáme olej. Následně těsto mícháme rukou. 2-3 min. Zastavíme se, když je už těsto měkké. Těsto lehce posypeme rýžovou moukou. Těsto dáme na pracovní desku, kterou jsme předem posypali rýžovou moukou. Z těsta vypracujeme bochník, který necháme přikrytý kynout cca. 2 hod. při pokojové teplotě ve snadno naolejované míse (tak aby bylo těsto i mísa naolejovaná). Bochník, který nakysel přibližně na dvojnásobek svého objemu vyklopíme na plech vystlaném pečícím papírem. Pečeme v předem vyhřáté troubě 50 min. při teplotě 200°C.

  • Složení : rýžová mouka*, tapiokový škrob*, bramborové vločky*, kukuřičná mouka fioretto*, zahušťovadlo: guarová guma* *=BIO
  • Alergeny : Může obsahovat stopy ořechů a sezamu.
  • Hmotnost : 500g, 2,5kg
  • Země původu : zeměd. EU / mimo EU
  • Skladování : Skladovat v suchém a chladném místě (do 24 ° C).

TIP: Doporučujeme vyzkoušet i ostatní směsi od výrobce Antico Molino Rosso .

„Dobrý eshop je jako skutečná láska. Stačí jediný pohled a víte, že je ten pravý.”

Jsme mladá rodinná firma, milujeme Itálii a poctivé potraviny. Proč? Italové si užívají dobré jídlo, dlouhé debaty při sklence sklence vína a skvělých přátel. BIO nákupy chceme přinést příjemnou atmosféru i na rodné Slovensko. Zapomeňte na stres a vychutnejte si kvalitu přetavenou do potravin. Bez lepku, cukru, konzervantů a palmového oleje. Protože s námi se naučíte rozlišit úžasné jídlo od dobrého.



Přidat hodnocení:

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze