BioPizza bez droždí 500g Antico Molino Rosso
Máte chuť na pizzu, ale nemáte všechny potřebné mouky? Vsaďte na ověřenou pečící směs italské pizzy od Antico Molino Rosso, která se připravuje zcela bez droždí . BioPizza je vhodná pro všechny, kdo mají intoleranci na droždí.
Směs je připravena z pšeničné mouky a těsto kyne jen 15 min a to zcela bez droždí.
RECEPT pro přípravu pizzy na plechu
Ingredience: 500g směsi, 300ml vlažné vody, 10g soli, 2 PL olivového oleje
Postup: Troubu předehřejeme na 250°C. V misce smícháme směs na pizzu, 2 lžíce oleje, 10 g soli a 300 ml vody. Vše promícháme a necháme 15 minut odpočívat. Těsto zpracujeme, dokud nebude hladké, a roztáhneme ho na dříve vymazaný pečící plech. Dochutíme rajčatovým základem a pečeme 10 minut. Pizzu vytáhneme z trouby a přidáme další přísady podle chuti a dopečeme dalších 5 – 7 minut.
TIP: Doporučujeme vyzkoušet i směs na pizzu s pastou madre od výrobce Antico Molino Rosso.
„Dobrý eshop je jako skutečná láska. Stačí jediný pohled a víte, že je ten pravý.”
Jsme mladá rodinná firma, milujeme Itálii a poctivé potraviny. Proč? Italové si užívají dobré jídlo, dlouhé debaty při sklence sklence vína a skvělých přátel. BIO nákupy chceme přinést příjemnou atmosféru i na rodné Slovensko. Zapomeňte na stres a vychutnejte si kvalitu přetavenou do potravin. Bez lepku, cukru, konzervantů a palmového oleje. Protože s námi se naučíte rozlišit úžasné jídlo od dobrého.
Složení : pšeničná mouka typ 0*, kypřicí látky (kukuřičný škrob*, vinný kámen, soda bikarbonu) *=BIO
Alergeny: Obsahuje lepek. Může obsahovat stopy sezamu a sóji.
Výživové hodnoty na 100g
- Energie: 1453 kJ (343 kcal)
- Tuky: 1,48 g
- z toho nasycené: 0,5 g
- Sacharidy: 70,9 g
- z toho cukry: 0,4 g
- Vláknina: 2,31 g
- Bílkoviny: 10,22 g
- Sůl: 0,46 g
Hmotnost : 500g
Země původu : Itálie
Výrobce:
Antico Molino Rosso srl
Via Don A. Fabbri 2
IT - Buttapietra (VR)
Přidat hodnocení:
Přidat reakci na komentář: