Směs na pizzu s pastou madre BIO 1kg Antico Molino Rosso
Máte chuť na pizzu, ale nemáte všechny potřebné mouky? Vsaďte na ověřenou pečící směs italské pizzy od Antico Molino Rosso.
Směs je připravena z pšeničné mouky, semolinové mouky a pasta madre, které zaručí lehké kynutí.
RECEPT pro přípravu pizzy na plechu
Ingredience: 500g směsi, 300ml vlažné vody, 10g soli, 10g olivového oleje (1 lžíce)
Postup: V misce spojíme směs na pizzu a vodu, vypracujeme z této směsi těsto. Misku zakryjeme a necháme těsto odpočívat cca. 15min. Následně přidáme do těsta sůl a olivový olej a těsto znovu promícháváme, dokud nedosáhneme hladkého a dobře vypracovaného těsta. Necháme kynout při pokojové teplotě v naolejované a fólií zakryté misce, dokud se nezdvojnásobí objem těsta (2-3 hod). Po nakynutí si připravíme plech, který pořádně namažeme nebo použijeme pečící papír. Těsto dáme na plech a vytvarujeme formát pizzy. Těsto potřeme pasírovanými rajčaty, která jsme dochutili olejem, oreganem nebo pepřem na pizzu. Takto potřené těsto necháme znovu nakynout, dokud nezdvojnásobí svůj objem (2 hod.). Pečeme na 250 ° C 4-5 min., následně těsto vytáhneme z trouby a těsto dochutíme dle vlastní chutě (sýr, šunka, olivy, tuňák apod.) a pečeme dalších 5-8 min. na 250°C do křupava.
- Složení : pšeničná mouka tip „0“*, semolinová mouka*, pasta madre pšeničné * (1%) (s droždím, které je aktivátor) *=BIO
- Alergeny : Obsahuje lepek . Může obsahovat stopy sezamu a sóji.
- Hmotnost : 1kg
- Země původu : Itálie / zeměd. EU
- Maximální vlhkost: 15,5%
- Skladování : Skladovat v suchém a chladném místě (max. 24°C).
TIP: Doporučujeme vyzkoušet i směs na toastový chléb od výrobce Antico Molino Rosso.
„Dobrý eshop je jako skutečná láska. Stačí jediný pohled a víte, že je ten pravý.”
Jsme mladá rodinná firma, milujeme Itálii a poctivé potraviny. Proč? Italové si užívají dobré jídlo, dlouhé debaty při sklence sklence vína a skvělých přátel. BIO nákupy chceme přinést příjemnou atmosféru i na rodné Slovensko. Zapomeňte na stres a vychutnejte si kvalitu přetavenou do potravin. Bez lepku, cukru, konzervantů a palmového oleje. Protože s námi se naučíte rozlišit úžasné jídlo od dobrého.
fantastická chutná zmes, cesto krásne nakyslo, pizza všetkým chutila
Vyborna muka. Pizzu som robila podla odporucaneho receptu. Ak mate radi tensie cesto, odporucam cesto rozdelit na dva plechy. Pokiaľ ho date na jeden, bude hrubsia. Ale cesto je aj tak vyborne.
Přidat hodnocení:
Přidat reakci na komentář: