Kategorie
 
 
 
 
 
 

Amasake jáhlové BIO 370g La Finestra sul Cielo

(0 hodnocení)
Kód:0827770
Zdravý dezert z fermentovaného jáhel s kojí rýží. Bez obsahu jakýchkoli sladidel, dochucovadel či konzervačních látek.
Dostupnost
Na skladě: 2
Dostupnost: Na skladě
Cena: 149,75 Kč

Amasake je japonský dezert s probiotickými vlastnostmi. Pokud ochutnáte, tak určitě neuvěříte, že se v něm nenachází žádný cukr ani sladidlo. Amasake je přirozeně sladká navíc s úžasnou přirozenou chutí. Svou sladkou chuť získává prostřednictvím přirozeného procesu fermentace , při kterém dochází ke třepení složitých cukrů.

Amasake je oblíbené v makrobiotice nejen jako dezert, ale také jako náhrada za cukr. Amasake je doporučeno také jako probiotikum, které je velmi lehce stravitelné. Mimořádně oblíbené je zejména v asijské kuchyni.

Jak se vyrábí Amasake

Základem je rozemleté a naklíčené jáhly a rýže Koji . Takto připravené jáhly a rýže Koji slouží jako startér fermentace, díky kterému kašička příjemně zesládne.

Amasake se označuje za japonský jogurt nebo super dezert. Amasake díky unikátnímu obsahu a kombinaci látek podporuje krásnou pokožku a růst vlasů, zmírňuje zácpu, pomáhá úbytkům tělesné hmotnosti, zmírňuje únavu, zvyšuje koncentraci a podporuje dobrý spánek.

Amasake je unikátní díky obsahu těchto látek

  • kyselina kójová: potlačuje tvorbu melaninu a zjasňuje pokožku
  • kyselina ferulová: přírodní antioxidant
  • kyselina pantotenová: antistresový vitamín, který bojuje proti stresu a únavě
  • kyselina listová: podporuje tvorbu nových červených krvinek a tak bojuje proti anémii
  • aminokyselina GABA: pomáhá snižovat stres a zvyšuje relaxační účinek
  • cystein: pomáhá vyživovat pokožku, udržovat zdravé vlasy a nehty
  • vitamín B2: pomáhá udržovat zdravou pokožku, vlasy a nehty
  • vitamin B6 : zmírňuje deprese a PMS
  • biotin: pomáhá při tvorbě kolagenu v těle
  • glukóza: palivo pro mozek
  • vláknina: pomáhá zmírnit zácpu a napomáhá pravidelné stolici
  • oligosacharid: prebiotikum - nestravitelné v tenkém střevě a slouží jako potrava pro zdravé bakterie v tlustém střevě
  • trávicí enzymy: amyláza a proteáza

Jak konzumovat Amasake

Doporučujeme ho konzumovat jen tak samostatně jako dezert nebo místo probiotického jogurtu . Jeho chuť vynikne s ovocem, vanilkou, skořicí nebo zázvorem. Vyzkoušejte jej i jako ingredienci do pudinků, koktejlů či na sušenky.

"Baví nás pomáhat vám. Pokud jste stejně jako my nadšeni žít dobrý život, jste na správném místě."

Naší vizí je pomáhat vám žít dobrý život. Ať už se jedná o biopotraviny, eko čistící prostředky nebo třeba mlýnek na domácí ovesné vločky, každý produkt z našeho e-shopu jsme osobně prověřili. Pokud se nám na něm cokoliv nezamlouvá, nebudeme ho nabízet.

Složení : voda, jáhly* (24%), Koji* (rýže*, Aspergillus oryzae), mořská sůl *=BIO

Výživové hodnoty na 100g

  • Energie: 529 kJ (125 kcal)
  • Tuky: 0,8 g
    • z toho nasycené mk: 0 g
  • Sacharidy: 25 g
    • z toho cukry: 14 g
  • Vláknina: 2,6 g
  • Bílkoviny: 3,3 g
  • Sůl: 0,22 g

Hmotnost: 370g
Země původu: EU / mimo EU

Vyrobeno a baleno v:
Sunfood sro
Cs. odboje 800
CZ - Dobruska
Vyrobeno pro:
LA FINESTRA SUL CÍLO
Via Santa Maria in Duno snc
Interporto Bologna Blocco 10.1
IT - Bentivoglio (BO)
Distributor:
BIO nákupy sro
Karpatské náměstí 10A
CS - 83106 Bratislava



Přidat hodnocení:

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze