Kategorie
 
 
 
 

Strouhanka

 
 

Strouhanka je jemná sušená mouka, která se získává strouháním tvrdých surovin. Věděli jste, že kromě klasické strouhanky existují i její zdravější alternativy? Jistě je ocení i celiatici, kteří si tak bez obav budou moci připravit jídla, kde se strouhanka používá – například při obalování řízků nebo jako příloha ke sladkým jídlům jako jsou buchty na páře či pirohy nasladko.

Rýžová strouhanka má podobné vlastnosti jako pohanková svojí křupavostí a je také bezlepková. Vyrábí se z rýže vypěstované v Itálii.

 
 
Strouhanka
 
 
Nejprodávanější
Rýžová strouhanka BIO 250g La Finestra
Rýžová strouhanka je zdravou náhradou běžné strouhanky. Jídlo obalené v rýžové strouhance je křupavé a výživnější než v klasické strouhance.

Rýžová strouhanka BIO 250g La Finestra

112,50 Kč
Dostupnost
Na skladě: 12
Dostupnost: Na skladě
 
 
 
Rýžová strouhanka BIO 250g La Finestra
Rýžová strouhanka je zdravou náhradou běžné strouhanky. Jídlo obalené v rýžové strouhance je křupavé a výživnější než v klasické strouhance.

Rýžová strouhanka BIO 250g La Finestra

112,50 Kč
Dostupnost
Na skladě: 12
Dostupnost: Na skladě

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze