Kategorie
 
 
 
 
 
 

Rigatoni semolinové la Nostrana 500g MOZZO

(0 hodnocení)
Kód:PM002029B
Výrobce:MOZZO
Exkluzivní italské semolinové těstoviny, které se vyrábějí výhradně ze semoliny (tvrdé pšenice) vypěstované v regionu Veneto s vysledovatelností přes QR kód na obalu. Těstoviny se vyrábějí bronzovou formou a následuje dlouhé sušení. Obsah bílkovin 14%.
Dostupnost
Na skladě: 32
Dostupnost: Na skladě
Cena: 67,50 Kč

Na benátském venkově poblíž Pastificio Mozzo se pěstuje tvrdá pšenice předurčená stát se těstovinami linie La Nostrana . S některými místními zemědělci sdílí projekt výroby skutečné dokonalosti 0km (km zero), jakož i respekt k životnímu prostředí, tradicím, autenticitě půdy a potěšení z dobrého jídla. Pečlivě vybírají pozemek, sledují a hýčkají surovinu od klíčku až po sklizeň. Výsledkem je semolina s velmi vysokým obsahem bílkovin , 14%, s organoleptickými vlastnostmi, které ji řadí mezi nejlepší na světě . Výrobní proces je stále záměrně řemeslný, ale s velmi vysokými standardy kvality. Bronzová forma a velmi dlouhé sušení , při některých tvarech i více než 35 hodin , při nízké teplotě dodávají těstovinám větší drsnost a trvanlivost při vaření.

Od zrna po těstoviny – vše v regionu Veneto

Spojení s územím je silné, počínaje venkovem v regionu Veneto, kde se nacházejí aktivity rodiny Mozzo, až po celý region Veneto, kde se nachází většina farem, se kterými těstovinárna MOZZO spolupracuje. Tradice italských těstovin je tak ještě více ukotvena ke kořenům místní země.

Kvalitní zrno je zárukou kvality

pečlivý vyběr zrna do těstovin Prvním krokem k vytvoření Nostrany je hledání vysoce kvalitní tvrdé pšenice mezi zemědělci z Veneta , čímž se podpoří zemědělství na území Veneta. Vytvářejí silnou spolupráci s partnerskými farmami úzkou spoluprací od semene až po sklizeň. Aby zaručili vynikající produkt, využívají také kvalifikované agronomické poradenství. Těstoviny se vyrábějí výhradně ze semoliny (tvrdé pšenice) vypěstované v regionu Veneto s sledovatelností přes QR kód na obalu .

Děleno bronzovou formou

Výroba těstovin bronzovou formou je ušlechtilým zpracováním těstovin. Při kontaktu s bronzem se na povrchu těstoviny vytvářejí malé oděrky , které se promítají do zvláštní pórovitosti, drsného povrchu . Díky této drsnosti a pórovitosti jsou těstoviny schopny zachytit všechny chutě a barvy požadovaného pepře a omáčky . Kromě toho bronzová forma vyžaduje použití vysoce kvalitní semoliny a velmi dlouhé procesy sušení. To znamená, že neovlivní organoleptické a nutriční vlastnosti surovin.

Dlouhé a pomalé sušení

Ve většině průmyslových závodů na výrobu těstovin se těstoviny suší 3-4 hodiny, přičemž teploty dosahují až 100 ° C na úkor nutriční kvality. Jednou z hlavních charakteristik řemeslných těstovin je jejich vysoká stravitelnost díky enzymům, které stimulují. Organoleptické vlastnosti jsou vylepšeny dlouhými cykly sušení a při nízkých teplotách , čímž se maximalizuje chuť a pravá chuť řemeslných těstovin. V těstovinárně MOZZO se těstoviny suší velmi dlouhým procesem při nízké teplotě, některé tvary těstovin se suší i více než 35 hodin.

Poznejte celou edici semolinových těstovin la Nostrana

celá edice la Nostrana

"Baví nás pomáhat vám. Pokud jste stejně jako my nadšeni žít dobrý život, jste na správném místě."

Naší vizí je pomáhat vám žít dobrý život. Ať už se jedná o biopotraviny, eko čistící prostředky nebo třeba mlýnek na domácí ovesné vločky, každý produkt z našeho e-shopu jsme osobně prověřili. Pokud se nám na něm cokoliv nezamlouvá, nebudeme ho nabízet.

Složení: semolinová mouka (krupice z tvrdé pšenice), voda
Alergeny: Může obsahovat sóju a hořčici.

Doporučená doba přípravy: 12-13 min.

Výživové hodnoty na 100g

  • Energie: 1490 kJ (351 kcal)
  • Tuky: 1,5 g
    • z toho nasycené: 0,3 g
  • Sacharidy: 69 g
    • z toho cukry: 3,4 g
  • Vláknina: 2,9 g
  • Bílkoviny: 14 g
  • Sůl: 0,005 g

Hmotnost: 500g
Země původu: Itálie

Vyrobeno a baleno v:
PASTIFICIO MOZZO srl
Via Don Carlo Forante 4
IT - Villafontana di Oppeano (VR)



Přidat hodnocení:

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze