Ume
Umeboshi je tradiční japonská specialita a lék, který se využívá již více než 1 000 let v tradiční čínské medicíně . Ume znamená švestka a umeboshi označuje sušenou švestku (Prunus mume). Někdy se umeboshi využívali výhradně jako lék.
Umeboshi v dávných dobách konzumovali pravidelně Samuraji, protože umeboshi obsahuje kyselinu, která čistí střeva od nánosů a toxinů, udržuje zdravý imunitní systém a dodává vitalitu .
TIP: Doporučujeme článek Umeboshi - japonský recept na dlouhověkost
Ume
Nejprodávanější
Umetablety jsou praktické nejen pro dospělé, ale také pro děti. Můžeme je vzít na cesty či výlety a mít tak stále po ruce příznivé účinky Umeboshi.
Xumeboshi
Umeocot bojuje proti překyselenému organismu a jeho chuť je slaná. Dokáže plnohodnotně nahradit sůl. Vyrábí se z japonských švestek Ume a fermentuje v dřevěných sudech.
Švestky umeboshi rostou v horách v Japonsku a jsou zdravé a chutné. Vyrábí se dlouhou fermentací v dřevěných sudech. Jsou přirozeně slané a slouží jako náhrada soli.
Umeboshi BIO La Finestra
od 224,75 Kč
Dostupnost
Na skladě (Hmotnost: 100 g): 10
Dostupnost: Na skladě
Xumeboshi
Umepasta se vyrábí z japonských švestek Ume. Umepasta je přirozeně slaná a slouží jako náhrada soli v receptech. Dá se z ní udělat umě omáčka.
Xumeboshi
Čistý přírodní extrakt vyrobený z dužniny fermentovaných umeboshi švestek. Bez chemických konzervantů připraven tradičním způsobem.
Xumeboshi
Čistý přírodní extrakt vyrobený z dužniny fermentovaných umeboshi švestek. Bez chemických konzervantů připraven tradičním způsobem.
Umetablety jsou praktické nejen pro dospělé, ale také pro děti. Můžeme je vzít na cesty či výlety a mít tak stále po ruce příznivé účinky Umeboshi.
Švestky umeboshi rostou v horách v Japonsku a jsou zdravé a chutné. Vyrábí se dlouhou fermentací v dřevěných sudech. Jsou přirozeně slané a slouží jako náhrada soli.
Umeboshi BIO La Finestra
od 224,75 Kč
Dostupnost
Na skladě (Hmotnost: 100 g): 10
Dostupnost: Na skladě
Xumeboshi
Umeocot bojuje proti překyselenému organismu a jeho chuť je slaná. Dokáže plnohodnotně nahradit sůl. Vyrábí se z japonských švestek Ume a fermentuje v dřevěných sudech.
Xumeboshi
Umeocot bojuje proti překyselenému organismu a jeho chuť je slaná. Dokáže plnohodnotně nahradit sůl. Vyrábí se z japonských švestek Ume a fermentuje v dřevěných sudech.