Pistáciový krém 150g Slowlandia
Hedvábně hladký krém z čerstvě pražených pistácií , jemně slazený jen cukrem z kokosových květů, zjemněný extra panenským olivovým olejem se špetkou mořské soli .
Neobsahuje palmový olej. Je bez mléka a dokonce bez sójového lecitinu .
TIP: Ochutnejte i ostatní oříškové krémy od slovenského výrobce Slowlandia.
Proč důvěřujeme českému výrobci Slowlandia?
Protože věci dělají pomalu, poctivě, s důrazem na kvalitu, udržitelnost, tradici a zdraví. Všechny jejich oříškové krémy vyrábějí podle jejich vlastních receptur. Jejich posláním je vytvářet výjimečné produkty, z vybíraných surovin – takové, které vždy bez zaváhání nabídnou i svým vlastním dětem. Věří, že kvalitní suroviny jsou základ a když se spojí s nadšením a umem a motivací výrobce není jen zisk, vznikne jídlo lépe než běžně dostupné. Jaké jídlo si zvolíte, je ovšem jen a jen na Vás.
Slowlandia jako první slovenská firma v historii získala v soutěži Great Taste Awards 3 zlaté hvězdy za Mandlové máslo. V roce 2021 získaly 3 hvězdy dokonce 2 produkty a to Slowtella a Slowtella Kávová, což činí ze Slowlandie nejúspěšnější slovenskou potravinářskou firmu v historii!
„Dobrý eshop je jako skutečná láska. Stačí jediný pohled a víte, že je ten pravý.”
Myšlenkou rodinného eshopu dobrio.sk je žít udržitelně s úctou k přírodě a nabídnout zákazníkům z každého rohlíku troška. Všechny produkty prošly skrze naše ruce i domácnost. Výrobce osobně známe a pokud se nám produkt nezamlouvá, místo na našem eshopu si nenajde. Pokud hledáte také produkty prodávané s láskou, s BIO nákupy prostě není o čem.
Složení: pistácie 76%, cukr z kokosových květů, kakaové máslo, extra panenský olivový olej, mořská sůl
Alergeny: může obsahovat jiné ořechy .
Výživové hodnoty na 100 g
- Energie: 2598 kJ / 627 kcal
- Tuky: 52,3 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 11,2 g
- Sacharidy: 28,1 g
- z toho cukry: 21,9 g
- Vláknina: 0,4 g
- Bílkoviny: 10,7 g
- Sůl: 0,2 g
Hmotnost: 250g - baleno ve skle
Výrobce:
Organica sro
Štefánikova třída 9
SK - Nitra
Přidat hodnocení:
Přidat reakci na komentář: